WSP

HSB väljer WSPs systemstöd DeDU för fastighetsförvaltning

Dela

Bostadsbolaget HSB med sina 26 lokala HSB- föreningar runt om i landet kommer övergå till ett gemensamt systemstöd för ärendehantering, drift samt planering av underhållsåtgärder. WSP kommer att bistå HSB i övergången av systembytet och dessutom leverera själva systemstödet som går under namnet DeDU.

– Det här är en stor och också strategiskt viktig affär för oss på WSP. Vi är mycket glada och stolta över att vi får vara med på resan där HSB redan gjort ett genomgripande processarbete för att samordna och modernisera hanteringen av drift och underhåll, där HSBs kunder hela tiden står i fokus, säger Andreas Lahham, uppdragsledare på WSP.

HSB har utvärderat sitt val noga. Förutom ett omfattande förberedande arbete har HSB genomfört en pilot av WSPs system i tre regionföreningar.

– WSP har bred kunskap inom både teknik och fastigheter, vilket vi nu fått bekräftat genom vårt inledande arbete. Med WSP får vi en kunnig och pålitlig partner i det långsiktiga arbete som vi nu står inför med såväl integrering och utveckling som implementation, säger Dominique Grubestedt, uppdragsledare och affärsutvecklare på HSB Affärsstöd.

WSPs systemstöd DeDU nås via en app för användaren som oftast är en fastighetsskötare, drifttekniker, reparatör eller förvaltare. Stort fokus ligger på återkoppling till kund av löpande ärenden och utförda underhållsåtgärder.

För mer information, vänligen kontakta:
Andreas Lahham, uppdragsledare
0724538503
andreas.lahham@wsp.com 

Kontakter

Bilder

Bilden får användas av tredje part. Foto: Erling Baasen Eide
Bilden får användas av tredje part. Foto: Erling Baasen Eide
Ladda ned bild

Om

WSP
WSP
Arenavägen 7
12188 Johanneshov

010-7225000http://www.wsp.com

WSP är en av världens ledande rådgivare och konsultbolag inom samhällsutveckling. Vi utvecklar allt ifrån städer och transportsystem till vattenförsörjning och höga hus. Med närmare 50 000 medarbetare i över 40 länder samlar vi experter inom analys och teknik, för att framtidssäkra världen. I Sverige har vi omkring 4 200 medarbetare.

Följ WSP

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WSP

Fyra av tio har drabbats av vattenbrist de senaste fem åren25.5.2020 07:11:00 CESTPressmeddelande

Nära fyra av tio svenska hushåll har drabbats av vattenbrist under de senaste fem åren och 67 av 98 tillfrågade kommuner uppger att de redan idag har påverkats av klimatförändringarna. Det är dock väldigt få bland både kommuner och privatpersoner som har beredskap för att hantera kommande vattenbrist. Det visar två färska undersökningar om vatten med medborgare respektive kommuner från analys- och teknikkonsultföretaget WSP.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum