Min Doktor

I sommar kan allmänheten covid-vaccinera sig hos Min Doktor i Nordstan

Dela

Vårdgivaren Min Doktor i Nordstan är en av de aktörer som valts ut för att hjälpa till att vaccinera allmänheten i VGR mot Covid-19. Preliminär start för vaccination av Fas 4 är beräknad till månadsskiftet maj/juni.


– Vi är jätteglada för förtroendet både från Västra Götalandsregionen och från Nordstans ledning. Tillsammans har vi hittat en lämplig yta där vi kan erbjuda ett tryggt och praktiskt flöde för alla som vill komma för att vaccinera sig, säger Pär Lindvall, områdeschef för Min Doktor-klinikerna i VGR.

– Från Nordstans sida är vi glada över att kunna erbjuda en lämplig yta vid Köpmansgatans entré precis i anslutning till Apotek Hjärtats lokaler. Det gör att personerna som ska vaccineras inte behöver gå genom Nordstan och riskera trängsel när de ska till mottagningen för att vaccinera sig. Efter vaccination får de som vaccinerat sig stanna kvar för observation i 15 minuter i den ca 60 kvm stora pop-up ytan utanför vaccinationsmottagningen, säger Helena Lindqvist som är tf VD för Nordstan och fortsätter:
– För de som väljer att ta bilen till sin vaccination i Nordstan kommer vi också under maj och juni att erbjuda en timmes gratis parkering  i anslutning till vaccinationen. Anmälan för parkering sker på plats till personal från Min Doktor. Vi hoppas nu att alla våra kunder får sina vaccinationer så snart som möjligt så vi kan börja leva som vanligt igen, säger Helena Lindqvist, tf VD för Nordstan.

Min Doktors specialutbildade sjuksköterskor kommer att erbjuda förbokad vaccinering av allmänheten i åldern 18–59 under en period om sex månader. Det är drygt 900 000 västgötar som ska vaccineras i fas 4 och möjlighet till tidsbokning kommer att finnas på 1177.se när det är dags. 

Om

Min Doktor
Min Doktor
Norra Vallgatan 64 B
211 22 Malmö

010-16 00 406https://www.mindoktor.se/

Min Doktor är en digifysisk vårdgivare. På mindoktor.se finns barnmorskor, fysioterapeuter, läkare psykologer och sjuksköterskor tillgängliga dygnet runt. Specialutbildade sjuksköterskor finns på de fysiska vård- och vaccinationsmottagningarna i anslutning till ICA Maxi i Högsbo, vid Mölndalsvägen, Torslanda, Borås och Kungälv, samt inne på Apotek Hjärtat i Nordstan. Där erbjuds enklare sjukvård och vaccinationer samt antikroppstester och antigentester och på vissa kliniker även PCR-tester med reseintyg. (Samtliga tester tas på symptomfria personer.)

Följ Min Doktor

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Min Doktor

Vaccinationsstödjare ger ökad trygghet på covid-vaccineringen - nu söker Röda Korset fler frivilliga7.7.2021 15:06:59 CEST | Pressmeddelande

På Min Doktors vård- och vaccinationsmottagning i Nordstan i centrala Göteborg vaccinerar Min Doktor allmänheten mot covid-19. Angela Eriksson är en av Röda Korsets frivilliga som finns på plats för att vara behjälpliga som vaccinationsstödjare. Nu söker Röda Korset fler volontärer som vill bidra till att vaccinationsprocessen känns trygg och säker.

Min Doktors Almedalsseminarium: Hur kan vi nå en nära och tillgänglig vård post-corona?29.6.2021 10:28:39 CEST | Pressmeddelande

Pandemin har förändrat sättet vi konsumerar vård. Men trots att antalet digitala vårdkontakter har ökat står Sverige inför ett uppdämt vårdbehov. Den 6 juli kl 09.00 arrangerar Min Doktor ett seminarium där utredare, politiker och experter diskuterar vad som krävs för att hantera vårdskulden och för att vidareutveckla en nära och tillgänglig vård efter pandemin.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum