IKEA

IKEA återkallar BLÅVINGAD Fiskespel på grund av potentiell kvävningsrisk

Dela
IKEA uppmanar alla kunder som äger BLÅVINGAD Fiskespel att sluta använda det och kontakta IKEA för full återbetalning.
BLÅVINGAD Fiskespel
BLÅVINGAD Fiskespel

Säkerheten har högsta prioritet för IKEA och därför vidtar vi försiktighetsåtgärder och återkallar BLÅVINGAD Fiskespel på grund av en potentiell kvävningsrisk. IKEA utvecklar sina produkter med hjälp av ett noggrant riskbedömnings- och testprogram för att se till att produkterna lever upp till alla tillämpliga lagar och standarder på de marknader där de säljs.  

Trots detta har vi fått kännedom om att små nitar på spelet kan lossna, vilket innebär en potentiell kvävningsrisk, särskilt för mindre barn. Därför återkallas BLÅVINGAD Fiskespel. 

BLÅVINGAD Fiskespel kan returneras till valfritt IKEA varuhus för full återbetalning. Inget kvitto behövs.  

Besök IKEA.se/återkallelser för mer information eller kontakta IKEA direkt på 0775-700 500. 

IKEA ber om ursäkt för eventuella besvär som denna återkallelse kan orsaka. 

Kontakter

Bilder

BLÅVINGAD Fiskespel
BLÅVINGAD Fiskespel
Ladda ned bild

Om

IKEAs vision är att skapa en bättre vardag för de många människorna, vilka innefattar våra medarbetare, våra kunder och alla människor vår verksamhet berör. IKEA-produkterna består av rätt kombination av form, funktion, kvalitet, hållbarhet och ett lågt pris – vi kallar det demokratisk design. IKEA grundades i Älmhult 1943. Idag finns 21 IKEA-varuhus, samt ett tiotal planeringsstudios i Sverige. IKEA Sverige hade totalt 172 miljoner besök under verksamhetsåret 2022. I Sverige finns cirka 12 500 medarbetare inom Ingka-koncernen, varav cirka 10 000 inom varuhusorganisationen.

 

Följ IKEA

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från IKEA

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum