Svenska Ishockeyförbundet

Inga hederspriser delas ut av Ishockeyjournalisternas Kamratförening säsongen 2019/2020

Dela

Coronaviruset (covid-19) har verkligen ställt till det i samhället den här våren. Självklart har inte heller ishockeyn klarat sig utan biverkningar.

Ishockeyjournalisternas Kamratförening delar varje år ut inte mindre än n i o olika hederspriser, det äldsta, Årets Junior, har delats ut ända sedan säsongen 1961/1962.
På grund av Coronavirusets härjningar och ingrepp i samhället och eftersom inte säsongen 2019/2020 slutspelades har Hockeyjournalisternas styrelse beslutat att inte dela ut några priset efter den senaste säsongen.
– Det känns i nuläget riktigast med tanke på allt som inträffat, säger Hasse Andersson, ordförande för Ishockeyjournalisternas Kamratförening.
De hederspriser det handlar om är Årets Junior, Rinkens Riddare, Årets Coach, Årets Ledare, Honken Trophy, Salming Trophy, Årets Forward, Årets Spelare och Årets Pressvärd. 

Bli medlem i Ishockeyjournalisternas Kamratförening
Den som vill bli medlem i Ishockeyjournalisternas Kamratförening sätter in medlemsavgifter 200 kronor på postgirokonto nummer: 24 35 20 – 4, ange Ishockeyjournalisternas Kamratförening som betalningsmottagare.

Med vänliga hälsningar

SVENSKA ISHOCKEYFÖRBUNDET
Marknads-, kommunikations- och försäljningsavdelningen

Anders Feltenmark
Informationsassistent

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Svenska Ishockeyförbundet
Svenska Ishockeyförbundet
Tjurhornsgränd 6, 3 tr, Box 5204
121 16 Johanneshov

08-449 04 00http://www.swehockey.se

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1920. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle.

Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet.

Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden 
Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

Följ Svenska Ishockeyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Ishockeyförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum