Byggnads

Jakob Wagner vald till ny förbundssekreterare i Byggnads

Dela
Jakob Wagner har idag valts till ny förbundssekreterare i fackförbundet Byggnads. Jakob Wagner är byggnadsplåtslagare i grunden och kommer närmast från en tjänst som ombudsman på Byggnads förbundskontor.
Jakob Wagner, förbundssekreterare Byggnads.
Jakob Wagner, förbundssekreterare Byggnads.

– Byggbranschen är en framtidsbransch och Byggnads är helt avgörande för att utvecklingen i branschen ska gå åt rätt håll. Med aktiva medlemmar i en levande demokrati ska Byggnads bli en starkare organisation och medlemmarna få ut mer av det värde de producerar, säger Jakob Wagner, nyvald förbundssekreterare Byggnads.

Jakob Wagner tar plats i Byggnads förbundsledning tillsammans med förbundsordförande Johan Lindholm, vice förbundsordförande Lars Hildingsson och avtalssekreterare Torbjörn Hagelin.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Jakob Wagner, förbundssekreterare Byggnads.
Jakob Wagner, förbundssekreterare Byggnads.
Ladda ned bild

Om

Byggnads
ByggnadsByggnads är fackförbundet som organiserar arbetstagare inom bygg och anläggning och har idag över 100 000 medlemmar.

Följ Byggnads

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Byggnads

Byggnads stämmer polskt byggbolag på 1,4 miljoner för brott mot kollektivavtalet24.3.2023 10:11:32 CET | Pressmeddelande

Fackförbundet Byggnads stämmer det polska byggbolaget Lambda AS i Arbetsdomstolen. Företaget har arbetat som underentreprenörer åt Skanska och Peab vid bland annat sjukhus- och universitetsbyggnationer i främst Småland och Blekinge. Byggnads granskning visar att företag systematiskt betalat ut för låga löner och ersättningar till ett 115-tal anställda inom bolaget.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum