GlobeNewswire

JLT Mobile Computers släpper uppgradering av JLT6012™-datorn som riktar sig mot hamnar, tillverkningsindustri och lagerverksamheter

Dela

Besök JLT Mobile Computers på ProMAT 2023
Monter S3275, 20-23 mars 2023, Chicago, IL, US

För att se det här innehållet från ml-eu.globenewswire.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Bild tillgänglig: monika@prismapr.com

JLT Mobile Computers släpper uppgradering av JLT6012-datorn som riktar sig mot hamnar, tillverkningsindustri och lagerverksamheter

Med förbättringar som WWAN/GPS och ny Intel Elkhart Lake-processor är den ruggade fordonsdatorn JLT6012, som idag användsi lagermiljöer, nu också ett idealiskt val för utomhuslogistik såsom hamnar.

Växjö, Sverige, 31:ajanuari2023 * * * JLT Mobile Computers, ledande utvecklare av tillförlitliga datorlösningar för krävande miljöer, annonserade idag uppgraderingen av den kraftfulla och mångsidiga ruggade fordonsdatorn JLT6012.

JLT6012-datorn togs ursprungligen fram för krävande lager- och logistikapplikationer och har visat sig vara en pålitlig datorplattform i några av världens mest utmanande miljöer. Med de nya uppgraderingarna passar nu datorn för användning i ytterligare industrier, så som containerhamnar och utomhuslogistik.

Uppgraderingen av den populära JLT6012-datorn är ett resultat av JLT:s omfattande forsknings- och utvecklingsinsatser och innebär en avsevärd förbättring. JLT6012-datorn kommer från och med i år att ha ännu bättre prestanda, vilket är den främsta orsaken till att den nu lämpar sig för ett bredare utbud av utomhusapplikationer. Dessutom kommer det bli enklare för kunder att integrera datorn i nya informationsarkitekturer i enlighet med Industri 4.0, vilket är en stor fördel eftersom många av JLT:s kunder genomgår en digital transformation.

Den nya JLT6012-datorn kommer med WWAN/4G och är även förberedd för 5G, vilket gör det möjligt för operatörer att vara uppkopplade även när de inte har tillgång till trådlösa WiFi-nätverk, exempelvis vid användning i stora hamnområden. Jämfört med den tidigare versionen har den nya JLT6012-datorn en kraftfullare CPU, i form av Intel Elkhart Lake-processorn, samt utökat RAM vilket tillsammans bidrar till en förbättrad prestanda. Även nätverksprestandan är förbättrad, med ett nytt chipset som erbjuder WiFi 6E-funktioner och Bluetooth 5.2.

Redan före uppgraderingen låg JLT6012-datorn i framkant jämfört med konkurrerande lösningar och andra modeller i JLT:s omfattande sortiment. Tack vare en integrerad isolerad strömförsörjning med ett brett inspänningsområde på 9–72 VDC kan datorn installeras i de allra flesta typer av fordon utan extrautrustning eller adapters. Den är dessutom utrustad med avancerad sensorteknologi som samlar in data som sedan kan sammanställas och presenteras i tydliga och lättöverskådliga grafer i den nyligen lanserade mjukvaran JLT Insights™.

JLT:s branschledande robusta design skyddar tekniken i datorerna från yttre påfrestningar, vilket gör att de fungerar felfritt i otroligt krävande miljöer – i marknadens mest kompakta format dessutom.

Datorn har en mycket användarvänlig kapacitiv pekskärm med JLT PowerTouch™-teknologi som gör att den kan användas med eller utan handskar. Vidare erbjuder JLT6012-datorn snabb och enkel inloggning med RFID-taggar, skärm med extra stark ljusstyrka och justerbar auto dimming-funktion för både inomhus- och utomhusbruk samt lättåtkomliga programmerbara funktionsknappar för bästa möjliga användarupplevelse.

"Marknaderna som våra kunder återfinns på är i ständig förändring", förklarar Christian Funk, Director of Product Management på JLT Mobile Computers. "Ny teknik, strängare lagstiftning, och den explosionsartade utvecklingen av digitala möjligheter gör att de måste arbeta smartare, snabbare och mer exakt. Därför jobbar vi kontinuerligt med att förbättra våra produkter och har som målsättning att alltid ligga steget före våra kunders behov."

Den uppgraderade JLT6012-datorn kompletterar JLT:s omfattande utbud av stryktåliga mobila datorer och gör att den nu kan användas inom alla typer av logistikverksamheter. Datorn utmärker sig med sin överlägsna kombination av design och funktionalitet och används av många nöjda kunder i tuffa förhållanden världen över. Kombinerat med JLT Insights möjliggör detta för kunder att öka sin produktivitet och få en bättre överblick över sin IT-infrastruktur och dagliga verksamhet.

Den uppgraderade JLT6012-datorn finns tillgänglig för försäljning idag med omedelbar leverans. Köp nu och få 180 dagars kostnadsfri prenumeration på JLT Insights Standard!

För mer information om JLT Mobile Computers, dess produkter och lösningar, besök jltmobile.com.

Förfrågningar
JLT Mobile Computers GroupJLT Mobile Computers USA
Per Holmberg, VDEric Miller, VD
Tel.: +46 70 361 3934Tel.: +1 480 705 4200 x215
per.holmberg@jltmobile.comeric.miller@jltmobile.com
www.jltmobile.comwww.jltmobile.com
PresskontaktCertified Adviser
PRismaPR Eminova Fondkommission AB
Monika CunningtonTel.: +46 08 684 211 10
Tel.: +44 20 8133 6148adviser@eminova.se
monika@prismapr.com
www.prismapr.com
www.eminova.se

Om JLT Mobile Computers

Tillförlitlig prestanda, mindre krångel. JLT Mobile Computers är en ledande leverantör av stryktåliga mobila datorer och lösningar för de tuffaste miljöerna. Över 25 års erfarenhet har gjort det möjligt för oss att sätta standarden vad gäller användningen av ruggad IT-utrustning. Detta genom en kombination av oöverträffad produktkvalitet, enastående service och support samt förstklassiga lösningar som säkerställer problemfri drift för kunder inom lager/logistik, transport, tillverkning, gruvor, hamnar och jordbruk. JLT agerar globalt med kontor i Sverige, Frankrike och USA och med ett internationellt nätverk av återförsäljare på lokala marknader. Företaget grundades 1994 och är sedan 2002 noterat på Nasdaq First North Growth Market under symbolen JLT med Eminova Fondkommission AB som Certified Adviser. För mer information, besök www.jltmobile.com.

Bilaga

För att se det här innehållet från www.globenewswire.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.
För att se det här innehållet från ml-eu.globenewswire.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Om

GlobeNewswire
GlobeNewswireFölj GlobeNewswire

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från GlobeNewswire

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I POLYPLANK AB (PUBL)24.3.2023 16:59:11 CET | Pressmeddelande

Aktieägarna i PolyPlank AB (publ), org.nr 556489-7998, kallas härmed till årsstämma tisdagen den 25 april 2023 kl 13,00 på bolagets kontor, Storgatan 123, Färjestaden, Öland. Rätt att delta på stämman För att äga rätt att delta på årsstämman skall aktieägare, dels vara införd i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken den 17 april 2023, och dels anmäla sitt deltagande på årsstämman senast den 21 april 2023. Anmälan kan göras per post till bolagets adress PolyPlank AB, Storgatan 123, 386 35 Färjestaden, per telefon 0485-664485 eller via e-post till ir@polyplank.se. Vid anmälan skall uppges fullständigt namn, person- eller organisationsnummer, adress, telefonnummer, registrerat aktieinnehav samt i förekommande fall, uppgift om ställföreträdare, eller biträde (högst två). Anmälan skall i förekommande fall åtföljas av fullmakter, registreringsbevis och andra behörighetshandlingar. Förvaltarregistrerade aktier Aktieägare, som låtit förvaltarregistrera sina aktier genom bank eller annan f

Aktia höjer sin primeränta till 2,00 % den 1 april 202324.3.2023 12:00:00 CET | Pressmeddelande

Aktia Bank Abp Pressmeddelande 24.3.2023 kl. 13.00 Aktia höjer sin primeränta till 2,00 % den 1 april 2023 Aktia Bank höjer sin primeränta från 1,00 % till 2,00 %. Räntehöjningen träder i kraft den 1 april 2023. Förändringen beror på att marknadsräntorna har stigit. Aktia Bank Abp Mera information: Timo Ruotsalainen, Head of Treasury, tfn 010 247 7211 Distribution: Nasdaq Helsinki Oy Massmedier www.aktia.com Aktia är en finländsk kapitalförvaltare, bank och livförsäkrare som har skapat välstånd och välfärd generation efter generation redan under 200 års tid. Vi tillhandahåller våra kunder digitala tjänster i ett flertal kanaler och ger personlig service på våra verksamhetsställen i huvudstadsregionen samt i Åbo-, Tammerfors-, Vasa- och Uleåborgsregionerna. Vår belönade kapitalförvaltnings fonder säljs även internationellt. Vi sysselsätter ca 900 personer på olika håll i Finland. Aktias förvaltade kundtillgångar (AuM) uppgick 31.12.2022 till 13,5 miljarder euro och balansomslutningen ti

HMS Networks publicerar årsredovisning för 202224.3.2023 10:00:00 CET | Pressmeddelande

HMS Networks årsredovisning för 2022 finns nu tillgänglig på koncernens hemsida: www.hms-networks.com. Tryckt version av årsredovisningen kommer finnas tillgänglig i mitten av april. Beställning sker genom att skicka ett mejl till reception@hms.se. Den svenska årsredovisningen finns även tillgänglig på HMS hemsida i European Single Electronic Format (ESEF). För mer information, vänligen kontakta: CEO Staffan Dahlström, telefon: 035-17 29 01 CFO Joakim Nideborn, telefon: 035-71 06 983 Denna information är sådan information som HMS Networks AB (publ) är skyldiga att offentliggöra enligt lag om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom angivna kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 24 mars 2023, 10:00 CET. HMS Networks AB (publ) är en marknadsledande leverantör av lösningar inom industriell informations- och kommunikationsteknologi (Industrial ICT). HMS utvecklar och tillverkar produkter under varumärkena Anybus®, Ixxat®, Ewon® och Intesis®. Utveckling sker på huvud

KOMMUNIKÉ FRÅN EXTRA BOLAGSSTÄMMA I HOYLU AB (PUBL)22.3.2023 12:00:00 CET | Pressmeddelande

Extra bolagsstämma i Hoylu AB (publ) Extra bolagsstämma i Hoylu AB (publ), 559084-6381 (”Hoylu” eller ”Bolaget”) hölls idag den 22 mars 2023, kl. 10.00hos Eversheds Sutherland Advokatbyrå på Strandvägen 1 i Stockholm. Samtliga beslut fattades i enlighet med styrelsens tidigare offentliggjorda beslutsförslag. Nedan följer en sammanfattning av de huvudsakliga beslut som fattades av stämman. Beslut om bolagsordningsändring Det beslutades att bolagsordningens gränser för aktiekapitalet och antalet aktier ändras i enlighet med nedan. För det fall aktiekapitalet och antalet aktier i Bolaget efter registrering av minskningen av aktiekapital och företrädesemissionen, understiger nuvarande gränser i bolagsordningen ska gränserna sänkas i den mån som krävs för att möjliggöra registrering. § 4 Aktiekapital Tidigare formuleringNuvarande formuleringAktiekapitalet ska vara lägst 4 121 950 SEK och högst 16 487 800 SEK.Aktiekapitalet ska vara lägst 9 000 000 SEK och högst 36 000 000 SEK. § 5 Antalet a

Hexatronic investerar 30 MUSD i en ny dukt- och rörfabrik i västra USA22.3.2023 10:00:00 CET | Pressmeddelande

Pressmeddelande 22 mars, 2023 Göteborg Sverige Hexatronicinvesterar 30 MUSD i en ny dukt- och rörfabrik i västra USA Hexatronic Group AB (publ) (”Hexatronic”) har, genom det helägda dotterbolaget Blue Diamond Industries, beslutat att etablera en ny produktionsanläggning i Ogden, Utah, i västra USA för HDPE rör som används för telekom och kraftkablar. Investeringen om totalt cirka 30 MUSD avser produktionsutrustning och infrastruktur för att etablera produktionsanläggningen. Produktionen beräknas vara i drift under det andra kvartalet 2024. ”Vi har en mycket positiv syn på den långsiktiga utvecklingen av den amerikanska infrastrukturmarknaden. Detta, inte minst, på grund av stora infrastrukturinvesteringar inombredband, elnät, vägar och järnväg i och med Infrastructure Investment and Jobs Act.Med etableringen av produktionsanläggningen i Ogden, Utah, kommer Blue Diamond Industries kunna förse kunder över hela USA och den blir bolagets fjärde fabrik för dukt och rör i USA. De tre befintl

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum