Stångåstaden

Kommentar från Stångåstadens styrelse kring förslag om hyreshöjningar

Dela

Under tisdagen den 17 november sammanträdde Stångåstadens styrelse, i ett extrainsatt styrelsemöte, detta med anledning av kommande hyresförhandlingar. Nedan kommunicerar styrelsen en gemensam kommentar.

Styrelsens kommentar:

Stångåstadens styrelse har beslutat att inleda diskussion om hyresförhandlingar inför 2021.  Styrelsen beslutade därmed att avslå förslag om begäran att avstå från att kalla till hyresförhandling för kommande hyror 2021.

Kontaktpersoner: 

Astrid Brissman, Styrelseordförande Stångåstaden, telefon 070-619 04 55
Jan Österlind, Vice Styrelseordförande Stångåstaden, telefon 070-551 57 76

Om

Stångåstaden
Stångåstaden
Box 3300
580 03 Linköping

013-20 85 00http://www.stangastaden.se

Stångåstaden är det största bostadsbolaget i Linköping och ägs av Linköpings kommun. Vi äger och förvaltar cirka 18 600 lägenheter, 4 200 av dem är studentbostäder och förvaltas av dotterbolaget Studentbostäder i Linköping AB. Dessutom har vi cirka 40 byggnader med kulturhistoriskt värde som förvaltas av dotterbolaget Kulturfastigheter. 

Följ Stångåstaden

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stångåstaden

Investeringsstöd sänker hyran i nybyggda studentbostäder4.2.2021 14:18:39 CETPressmeddelande

Stångåstadens dotterbolag Studentbostäder har precis byggt färdigt 85 studentbostäder i stadsdelen Lambohov i Linköping. De första hyresgästerna flyttade in i mitten av januari, lagom till terminsstart. Nu får de ett glatt besked då det står klart att bygget beviljas statligt investeringsstöd. Stödet innebär att hyran kan sänkas med cirka 700 kronor i månaden med bibehållen lönsamhet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum