Livsmedelshandlarna

Kopiera mera regler från Norden

Dela

Vi har nu kopierat danska covid-regler. Dags att kopiera finska regler för hur man hanterar ringa stöld. Det finns inget fel i att använda sig av sådant som fungerar bra på annat håll.
Du är mycket välkommen att prenumerera, kommentera och diskutera. Jag ber dig hålla en trevlig ton och diskutera ämnet så att vi får en diskussion som leder framåt. Tack.

Om

Livsmedelshandlarna
Livsmedelshandlarna
Regeringsgatan 60
103 29 Stockholm

http://livsmedelshandlarna.se/

Vi är handlarna. Från Ystad till Kiruna finns vi. Driver livsmedelsbutiker i varenda kommun i landet, allt från lanthandel till stormarknader. Våra butiker heter ICA, Hemköp, Tempo, Handlar´n, Nära Dej och Matöppet. Eller något helt eget. Idag är vi i Livsmedelshandlarna ungefär 800 medlemmar som driver knappt 1000 butiker. I fokus för våra butiker står kunden och tack vare att vi äger butiken kan vi hela tiden anpassa oss efter vad just våra egna kunder önskar. Lokalt beslutsfattande och entreprenörskap är viktiga ledord för oss, och något vi i alla sammanhang vill värna och utveckla. Bland annat genom vårt engagemang i Livsmedelshandlarna.

Följ Livsmedelshandlarna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Livsmedelshandlarna

Svensk Gold plating för höjda matpriser12.2.2021 15:00:00 CETBlogginlägg

I veckan kom denna: https://bit.ly/2NpGAHq Det rör det svenska införandet av EUs direktiv för otillbörliga affärsmetoder. Det präglas av en total misstro mot marknaden och är en kraftfull överimplementering trots: https://bit.ly/3daAk0P I sak innebär det att de multinationella bolagen kommer att ha skyddslagstiftning i ryggen när de gör affärer med alla handelsföretag i Sverige oavsett storlek och att de kan anmäla och processa anonymt. Inget som svenska konsumenter kommer att tjäna på.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum