Alecta Fastigheter AB

Kvarteret Giraffen i Kalmar toppar fastighetsbarometer

Dela

Kvarteret Giraffen har landets mest nöjda hyresgäster enligt den årliga NKI-undersökningen Fastighetsbarometern Butik. Topplaceringen kommer efter en stor omvandling av köpcentrumet till ett kvarter – en inbjudande mötesplats med butiker, caféer och restauranger.

Landets mest nöjda hyresgäster finns på Kvarteret Giraffen i Kalmar enligt Fastighetsbarometern Butik, ett nationellt nöjd-kund-index som presenteras av CFI Group och Fastighetsägarna. På den 100-gradiga skalan landar handelsplatsen på 86 poäng, vilket är högst i hela landet år 2021.

- För oss är det här en stor ära och ett kvitto på att vi gjort något riktigt bra. Vi har jobbat hårt för att utveckla Kvarteret Giraffen till en ännu mer inbjudande och härlig mötesplats. Framför allt har vi haft ett väldigt gott samarbete med butikerna, caféer och alla anställda som möter kunder varje dag, säger Martina Adolfsson Nyström, centrumchef, på Newsec, som förvaltar Kvarteret Giraffen.

- Som fastighetsägare betyder det mycket att få veta att våra hyresgäster trivs och är nöjda. Det är vår övertygelse att det i förlängningen uppskattas av alla de människor som besöker handelsplatsen för att shoppa, äta gott och umgås. Hela centrumteamet och Newsec har gjort ett enastående jobb. Vi är väldigt glada för utmärkelsen och för att flera av våra handelsplatser i landet klättrar uppåt i årets barometer, säger Anders Pettersson, Affärsområdeschef Handel, på Alecta Fastigheter, som äger Kvarteret Giraffen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Alecta Fastigheter AB
Alecta Fastigheter ABNu skapas ett långsiktigt och framtidsorienterat fastighetsbolag, Alecta Fastigheter. Från start,1 januari 2021, är det ett av Sveriges största fastighetsbolag. Dagens innehav med kontor, handel, hotell och samhällsfastigheter värda 45 miljarder ska växa kraftigt de kommande åren. Alecta Fastigheter ska bidra till stadens, platsens och fastigheternas resilienta och långsiktiga utveckling och ge god avkastning till Alectas pensionssparare.

Följ Alecta Fastigheter AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Alecta Fastigheter AB

Alecta Fastigheter tar hem förvaltningen i Stockholm – ett viktigt steg för det nya bolaget1.10.2021 10:15:00 CEST | Pressmeddelande

Den 1 oktober börjar Alecta Fastigheter ta över förvaltning och utveckling av de egna fastigheterna. Det sker stegvis med start av ett flertal hus i Stockholm. Totalt berörs i det första ledet ca 120 kunder och ett fastighetsvärde om 18 miljarder. - Det här är ett spännande och viktigt steg, ett startskott, i den tillväxtresa vi har framför oss, säger Lena Boberg, VD Alecta Fastigheter.

Alecta Fastigheter lanserar kunskapsarenan AIM2.6.2021 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

Ett av Sveriges största tillika nystartade fastighetsbolag, Alecta Fastigheter, sjösatte under tisdagen kunskapsarenan AIM, Alecta Fastigheter Insight Meetings. Målet med AIM är att låta nyckelpersoner mötas, utbyta erfarenheter och därmed stå bättre rustade inför framtidens utmaningar. Premiären för AIM samlade representanter från Sveriges ekonomiska tungviktare inom vitt skilda branscher som medicin, försvar, finans och datorspel för att samlas om en aktuell fråga som ligger högst upp på koncernnivå – den om framtidens arbetsliv efter pandemin.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum