Åklagarmyndigheten

Lägesrapport i ärende i Hässelby gård - rättelse

Dela

Tre personer anhölls natten till söndag skäligen misstänkta för mord i anslutning till en restaurang i Hässelby gård.

En man har avlidit efter en skottlossning i Hässelby gård i västra Stockholm i går kväll. Mannen påträffades på en restaurang, men själva skjutningen ägde rum i närområdet till restaurangen.Tre personer har i natt anhållits som skäligen misstänkta, den lägre misstankegraden, för mord.

Utredningen är inne i ett mycket tidigt skede och det finns därför ingen ytterligare information att lämna för närvarande. Sedvanliga utredningsåtgärder, som förhör och tekniska undersökningar, genomförs.

I en tidigare version av pressmeddelandet angavs att skjutningen ägde rum på restaurangen, vilket alltså är felaktigt. I övrigt finns ingen ny information att lämna.


Åklagarmyndighetens presstjänst, 010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och tryggheten ökar i samhället. Vi ser till att personer som begår brott ställs till ansvar på ett rättssäkert och effektivt sätt. Åklagaren har en stark roll i rättsväsendet genom att utreda brott, fatta beslut om åtal ska väckas och att processa i domstol. Det står en åklagare bakom varje anhållen, häktad eller dömd person.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum