Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling öppnar i Sunne

Dela

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har öppnat i Sunne. Den 1 november slog Richard Östlund upp dörrarna för den nya bobutiken på Kvarngatan 23. Han tror att kommunens tillväxtpotential och närheten till naturen kommer att lyfta bostadsmarknaden framöver.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är branschens snabbast växande mäklarkedja. Med Sunne har kedjan nu 181 bobutiker runtom i landet. En stark turistnäring, närhet till naturområden och ett gynnsamt företagsklimat har ökat intresset för att bo i kommunen. Med den nya bobutiken är målet att komma ännu närmare kunderna på en bostadsmarknad i stark tillväxt.

– I Sunne finns ett brett utbud av olika bostäder, men hetast eftertraktade är fastigheter i sjönära lägen. Med den nya bobutiken kan vi ännu bättre bidra med lokal närhet, personliga relationer och expertkunskap om regionens bostadsmarknad, säger Richard Östlund, fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Sunne.

Den nya bobutiken kommer att öppna på Kvarngatan 23, i samma lokal som Länsförsäkringar. På så sätt kan kunderna snabbt få hjälp med både bank- och försäkringsärenden i samband med sin bostadsaffär.

För mer information, vänligen kontakta:
Richard Östlund, fastighetsmäklare och franchisetagare i Sunne
Tel: 076-832 41 79
E-post: richard.ostlund@lansfast.se

Per Sangrud, PR- och hållbarhetschef
Tel: 073-441 04 07
E-post: per.sangrud@lansfast.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Tegeluddsvägen 21
106 50 Stockholm

https://www.lansfast.se/

Om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling:
Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings vision är ”Trygga bostadsaffärer genom livet”. Idag är vi Sveriges snabbast växande fastighetsmäklare och den tredje största aktören i branschen. Med 180 bobutiker och över 800 hängivna medarbetare runt om i Sverige finns vi alltid nära våra kunder. Under 2019 förmedlade företaget cirka 23 500 objekt till ett försäljningsvärde av 52,4 miljarder kronor. Vi tycker att den lokala närheten är viktig och tror att det är en av anledningarna till att vi för femte året i rad har Sveriges nöjdaste kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex 2020.

Om Länsförsäkringar:
Länsförsäkringsgruppen består av 23 lokala och kundägda länsförsäkringsbolag och det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB. Genom sitt lokala länsförsäkringsbolag får kunderna en helhet av bank- och försäkringstjänster. Genom Agria Djurförsäkring erbjuder vi djur- och grödaförsäkring, genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling helhetslösningar för en trygg bostadsaffär och genom Wasa Kredit finansieringstjänster som leasing, avbetalning och lån.

Följ Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Ny kartläggning av prisrallyt på fjällstugor inför vintersäsongen: Pandemin driver upp priserna – så undviker du fallgropar12.11.2021 06:50:18 CET | Pressmeddelande

Priserna på fjällstugor har ökat dramatiskt det senaste året. Störst har uppgången varit i Härjedalens kommun, där Funäsdalen, Vemdalen och Ramundberget ligger, upp 33 procent. Malung-Sälen är dock Sveriges klart dyraste skidkommun, med ett snittpris på 4,2 miljoner kronor. Det visar en ny kartläggning av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum