Lernia

Lernia rekryterar ny verksamhetschef för affärsområde Matchning

Dela

Lernia gör sig redo för att möta framtida matchningsbehov när Arbetsförmedlingen lämnar över matchningsarbetet till fristående aktörer. Andreas Sillén har anställts som ny verksamhetschef för affärsområde Matchning. Andreas kommer närmast från Arcus, där han varit Sverigechef. Innan dess var han platschef på Lernia.

 - Jag är väldigt glad att hälsa Andreas Sillén välkommen tillbaka till Lernia. Genom Andreas får vi en unik kombination av kompetens och erfarenheter, dels från hans tidigare Lerniatid och dels från hans senaste tjänst som Sverigechef hos en av våra Stöd och matchnings-kollegor, säger Anders Hvarfner, Divisionschef Utbildning.

Landskapet i utbildnings- och bemanningsbranschen håller på att ritas om, inte minst som en effekt av reformeringen av Arbetsförmedlingen. Rätt kompetens och erfarenhet på nyckelpositioner är en förutsättning för att satsa framåt i en omvärld med nya möjligheter.

 - Det känns inspirerande att komma tillbaka till Lernia i en tid fylld av utmaningar men också stora möjligheter i sikte, säger Andreas Sillén.

Andreas Sillén tillträder sin tjänst i början av november.

Kontakter

Länkar

Om

Lernia
Lernia
Gustavslundsvägen 139
167 51 Bromma

0771-650 650https://www.lernia.se/

Lernia är den ledande aktören för att möta industrins kompetensbehov. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. Lernia omsätter drygt 3 miljarder och finns på 60 orter över hela landet. 2018 utbildade vi 23 000 personer och förmedlade 11 400 bemanningskonsulter. Lernia är auktoriserat som bemannings-, utbildnings-, rekryterings- och omställningsföretag av respektive branschorganisation. Läs mer på lernia.se

Följ Lernia

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lernia

Göteborg fortsätter utbilda framtidens reläskyddsspecialister – bristyrket som hindrar landet från att släckas ned12.3.2020 13:29:10 CETPressmeddelande

Vid ett långvarigt strömavbrott slås våra viktigaste samhällsfunktioner ut och kampen för överlevnad blir ett faktum, ett krisscenario som bara en reläskyddsspecialist kan förhindra. Göteborg är en av få städer i Sverige där man kan utbilda sig till bristyrket. I höst fortsätter Lernia bedriva distansutbildningen som förhindrar framtidens elnät från att släckas ner.

Automationstekniker ska styra framtidens robotar – nu startar ny utbildning i Västerås11.3.2020 08:52:58 CETPressmeddelande

Den svenska industrin automatiseras och robotiseras för att kunna fortsätta ligga i framkant. Men i spåren av digitalisering kommer nya yrken där den mänskliga faktorn är oumbärlig. Det råder idag stor brist på personer som kan underhålla dessa nya digitala produktionssystem och därför startar utbildningsföretaget Lernia till hösten 2020 en utbildning i automationsteknik med bas i Västerås, där behovet av yrket är stort.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum