Li Pamp ny VD för Stockholms Auktionsverk

Dela

Li Pamp har utsetts till ny VD för Stockholms Auktionsverk och kommer att tillträda sin tjänst i mitten av augusti. Li har en gedigen bakgrund från både konst- och antikbranschen och har tidigare arbetat med bland annat Bukowskis och Stockholms Auktionsverk, och nu senast som rektor för Auctionets utbildningssatsning Auctionet Academy. Hon är en välkänd profil i TV-sammanhang och har medverkat i en rad välkända antikprogram.

Li Pamp, ny VD för Stockholms Auktionsverk
Li Pamp, ny VD för Stockholms Auktionsverk

”Jag känner mig oerhört stolt och glad över att få möjligheten att leda världens äldsta auktionshus in i framtiden” säger Li Pamp. ”Min ambition är att tillsammans med alla väldigt kunniga och engagerade medarbetare återta positionen som det självklara valet för försäljningar av så väl hela hem som de mest exklusiva föremålen inom fine art. Vi har ett hårt arbete framför oss, men jag är övertygad om att vi kommer att lyckas” fortsätter Li.

”En bättre person att leda Stockholms Auktionsverk skulle jag inte kunna tänka mig, så jag blev väldigt glad när Li tackade ja till uppdraget” säger Niklas Söderholm, styrelseordförande. ”Jag har det senaste året haft möjligheten att arbeta nära Li via Auctionet och jag är övertygad om att hennes energi och passion tillsammans med hennes kunskap och stora kontaktnät kommer att bli en positiv injektion i Stockholms Auktionsverk” avslutar Niklas Söderholm".

Kontakter

För mer information, kontakta Li Pamp, VD, Stockholms Auktionsverk 073-546 77 80, li.pamp@auktionsverket.se

Bilder

Li Pamp, ny VD för Stockholms Auktionsverk
Li Pamp, ny VD för Stockholms Auktionsverk
Ladda ned bild

Länkar

Om

Stockholms Auktionsverk
Stockholms AuktionsverkStockholms Auktionsverk grundades 1674 och är ett av de ledande nordiska auktionshusen för konst, konsthantverk och äldre och modernare antikviteter. Stockholms Auktionsverk har filialer i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg samt internationellt i Helsingfors, Hamburg, Düsseldorf och Köln.

Följ Stockholms Auktionsverk

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms Auktionsverk