Li Pamp ny VD för Stockholms Auktionsverk

Dela

Li Pamp har utsetts till ny VD för Stockholms Auktionsverk och kommer att tillträda sin tjänst i mitten av augusti. Li har en gedigen bakgrund från både konst- och antikbranschen och har tidigare arbetat med bland annat Bukowskis och Stockholms Auktionsverk, och nu senast som rektor för Auctionets utbildningssatsning Auctionet Academy. Hon är en välkänd profil i TV-sammanhang och har medverkat i en rad välkända antikprogram.

Li Pamp, ny VD för Stockholms Auktionsverk
Li Pamp, ny VD för Stockholms Auktionsverk

”Jag känner mig oerhört stolt och glad över att få möjligheten att leda världens äldsta auktionshus in i framtiden” säger Li Pamp. ”Min ambition är att tillsammans med alla väldigt kunniga och engagerade medarbetare återta positionen som det självklara valet för försäljningar av så väl hela hem som de mest exklusiva föremålen inom fine art. Vi har ett hårt arbete framför oss, men jag är övertygad om att vi kommer att lyckas” fortsätter Li.

”En bättre person att leda Stockholms Auktionsverk skulle jag inte kunna tänka mig, så jag blev väldigt glad när Li tackade ja till uppdraget” säger Niklas Söderholm, styrelseordförande. ”Jag har det senaste året haft möjligheten att arbeta nära Li via Auctionet och jag är övertygad om att hennes energi och passion tillsammans med hennes kunskap och stora kontaktnät kommer att bli en positiv injektion i Stockholms Auktionsverk” avslutar Niklas Söderholm".

Kontakter

För mer information, kontakta Li Pamp, VD, Stockholms Auktionsverk 073-546 77 80, li.pamp@auktionsverket.se

Bilder

Li Pamp, ny VD för Stockholms Auktionsverk
Li Pamp, ny VD för Stockholms Auktionsverk
Ladda ned bild

Länkar

Om

Stockholms AuktionsverkStockholms Auktionsverk grundades 1674 och är ett av de ledande nordiska auktionshusen för konst, konsthantverk och äldre och modernare antikviteter. Stockholms Auktionsverk har filialer i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg samt internationellt i Helsingfors, Hamburg, Düsseldorf och Köln.

Följ Stockholms Auktionsverk

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms Auktionsverk

Stockholms Auktionsverks ägare, Lauritz.com säljer mer än 200 historiska, sällsynta B&O-apparater från ett danskt museum på auktion. Värderade till 1 000 000 kr.25.11.2020 11:53:46 CET | Pressmeddelande

En lätt skrattande men skön vokalist, Liva Weel, i radion, filmskådespelarinnan Lily Broberg, som tonar fram i svart/vitt, månlandningen visas på TV från 1969, klangen från Elvis Presleys gitarr från en originaltrådinspelning, Beatles enastående musik på vinyl och de kalla kårarna när man åter hör befrielsen och tyskarnas överlämnande i radion från 1945.

Världsrekord hos Lauritz.com, ägare av Stockholms Auktionsverk - Bärnstensklump på 47,5 kilo såld för 2 miljoner SEK på auktion12.11.2020 11:27:45 CET | Pressmeddelande

Lauritz.com slår nu världsrekord genom försäljningen av en gigantisk bärnstensklump med det imponerande försäljningspriset 2 009 986 SEK på auktion. Försäljningen av bärnstensklumpen – världens näst största bärnstensklump på 47,5 kilo – sker som en del av auktionsförsäljningen av boet efter House of Amber.

INVITATION: NEW CONTEMPORARY DESIGN  EXHIBITION AUCTION14.8.2020 12:58:04 CEST | Pressinbjudan

Stockholms Auktionsverk i samarbete med Beckmans Designhögskola, Svensk Form, Ung Svensk Form och Stockholmsmässan har nöjet att inbjuda till pressfrukost och presentation av unik utställning och auktion av ny samtida design och konsthantverk av några av Sveriges främsta unga formgivare examinerade vid Konstfack, Beckman Designhögskola, Malmstens Linköpings Universitet, Textilhögskolan och HDK-Valand åren 2015–2020. Onsdag 19 augusti kl 10 eller 11 på Nybrogatan 32, Stockholm Vi bjuder på lätt frukost osa@auktionsverket.se Inbjudan är personlig, ange vilken tid du vill komma. Välkommen! Utställning är öppen torsdag 20 aug –tisdag 25 aug kl 10–18 (stängt söndag) Auktion online onsdag 26 augusti, budgivning den 19–26 aug www.auktionsverket.se

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum