Lidl Sverige

Lidls digestivekex i topp – ” Spröd och krispig konsistens”

Dela

När Göteborgs-Posten testar digestivekex hamnar Sondey Digestive Original i topp. ”Gött söt och funkar tamigtusan på egen hand” kommenterar en av deltagarna i konsumentpanelen.

Med omdömen som ” Lagom tjock. Lättuggad. God smakbalans mellan sötma och lite beska. Spröd och krispig konsistens.” placerade sig Sondey Digestive Original i topp med fyra av fem fyrar.

Att Sondey Digestive Original placerar sig i toppen visar återigen att Lidl Sverige erbjuder högsta kvalitet till bästa pris. Med ett pris på 6:90 SEK är Sondey det mest prisvärda kexet i testet. 

- Vi är, återigen, inte förvånade att en av våra produkter placerar sig i topp. Dessutom med bäst pris. Det är ett kex som passar perfekt till salt ost eller solo till kaffet, säger Robert Stekovic, Kommersiell Direktör på Lidl Sverige.

Konsumentpanelen menade också att kexet påminde mer om en kaka än ett kex och gav det höga betyg. ”Här smakar det kola och nästan lite salty caramel. Gött söt och funkar tamigtusan på egen hand”, skrev en av deltagarna.

Sondey Digestive Original kommer i förpackning om 400 gram och kostar 6:90 kronor.

Kontakter

Bilder

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 203 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Från Axfood till Lidl: Caroline Kjerstadius är Lidl Sveriges nya hållbarhetschef15.11.2021 09:00:00 CET | Pressmeddelande

Hållbarhetsexperten Caroline Kjerstadius börjar som Lidl Sveriges hållbarhetschef vid årskiftet. Redan i dagarna smygstartar hon i sin nya roll som representant för Lidl Sverige vid Nordic Organic Food Fair där hon ska samtala om ekologiska varor med bland annat den danska ministern ansvarig för livsmedel och jordbruk, Rasmus Prehn. Caroline har en lång karriär på Axfood bakom sig.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum