Norrköpings kommun

Livepodd med Crazy Pictures på Cnema

Dela

Onsdag den 23 mars är det premiär för podcasten Norrköping lounge live på Cnema. Gäster är Olle Tholén och Albin Pettersson från Crazy Pictures. Den nya filmen ”UFO Sweden” kommer att stå i fokus, men samtalet kommer också cirkla kring starten av filmkollektivet, Norrköping och om det finns nya spännande projekt på gång.

Foto: Patrik Jonsson
Foto: Patrik Jonsson

Olle Tholén var första gäst i podcasten Norrköping lounge när den drog igång i oktober 2020. Det som började som en intervjupodd med kulturprofiler har vuxit till att också ge plats åt entreprenörer, hälsoprofiler, journalister, influencers, samhällsaktörer och företagsledare – färgstarka personer som sätter Norrköping på kartan. 

– Det blir en härlig nerv i samtalet när det är publik. Och det är roligt för publiken att få vara med och kunna ställa frågor till gästerna, säger Maria Hultberg, programledare i Norrköping lounge.

Crazy Pictures har precis avslutat inspelningsperioden av deras kommande storfilm ”UFO Sweden”. Nu väntar tio intensiva månader av klippning, musikarbete, effekter och ljudläggning innan filmen går upp stort på bio juldagen 2022.

– Vi vet att många är nyfikna på den nya filmen, och det ska bli väldigt spännande att få höra Olle och Albin berätta om hur inspelningen gick, om klipparbetet och såklart om förväntningarna inför premiären, säger Maria Hultberg.

Livepodden kommer att sändas från salong Huvudrollen på Cnema klockan 18.00-20.00. Biljetterna är gratis men måste förbokas på Cnemas hemsida: Biljetter - CNEMA

Kontakt:
Maria Hultberg
Titel: kommunikationsansvarig, kultur- och fritidskontoret
Telefon: 0725-81 28 22

________________________________________________________
Avsändare: Helena Jalkner, presskommunikatör
Telefon: 0725-97 09 00

Bilder

Foto: Patrik Jonsson
Foto: Patrik Jonsson
Ladda ned bild
Foto: Crazy Pictures
Foto: Crazy Pictures
Ladda ned bild
Foto: Crazy Pictures
Foto: Crazy Pictures
Ladda ned bild

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Norrköpings kommun har omkring 143 500 invånare, varav cirka 68 000 är förvärvsarbetande. I kommunen finns drygt 9 000 företag i starka branscher som pappersindustri, transport och logistik, energi, visualisering, medieteknik samt besöksnäring. Dessutom finns många företag inom de gröna näringarna. Med drygt 11 000 anställda är Norrköpings kommun den största arbetsgivaren i Norrköping. Under mandatperioden 2018-2022 styrs Norrköpings kommun av en kvartett, som består av S, L, C och KD. 

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

Kultur- och fritidsnämndens stipendiater utsedda20.5.2022 14:40:00 CEST | Pressmeddelande

Den 19 maj beslutade kultur- och fritidsnämnden vilka nio personer som tilldelas årets stipendier inom kultur- och idrottsområdet. Årets Moa Martinson stipendium gick till konstnären Sahar Burhan. Den unge violinisten Vidar Karlsvärd och arkitektstudenten Carl Danielsson fick kulturstipendierna till unga lovande talanger. Boxaren Lucin Seropian, NBK Akilles fick Pernilla Wibergs stipendium och Jonas Jacobssons stipendium gick i år till simmaren Emil Kernen, Norrköpings kappsimningsklubb.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum