Åklagarmyndigheten

Man begärd häktad för mord i centrala Stockholm

Dela

En man i 50-årsåldern har i dag begärts häktad på sannolika skäl misstänkt för mord på en kvinna på Ringvägen i centrala Stockholm.

Förundersökningsledare är kammaråklagare Christina Voigt men då hon är upptagen i andra förhandlingar hanteras ärendet av kammaråklagare Maximillian Berg Molin under dagen.

Häktningsframställan har lämnats in till Stockholms tingsrätt, som beslutar om tid för häktningsförhandlingen. Tingsrättens målnummer: B 11250-19.

Kontakt

Kammaråklagare Maximillian Berg Molin, 010-562 52 19.

Presstjänsten
010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagaren utgör en viktig länk i rättskedjan – polis, åklagare, domstol och kriminalvård. Det är åklagaren som inom lagens ram avgör om åtal ska väckas. Det är också åklagaren som leder förundersökningen och för statens talan i domstolen. Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och människors trygghet ökar genom att se till att de som begår brott ställs till ansvar för sina handlingar och att detta sker på ett effektivt och rättssäkert sätt.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum