Vänsterpartiet Malmö

Manifestation mot rasism

Dela

Vänsterpartiet Malmö bjuder in till manifestation för solidaritet och mot rasism. Liknande manifestationer genomförs samma dag i Stockholm och Göteborg. Tillsammans står vi enade i kampen mot högernationalism och rasism. Vi är många som står upp för att solidaritet och medmänsklighet ska styra Sverige.

Talar gör bland annat Vänsterpartiet Malmös kommunalråd Emma-Lina Johansson.

- Vi är många som är rädda för vilken typ av politik kommande regering väntas föra. På lördag står vi tillsammans upp i solidaritet med alla som drabbas av rasism och den högernationalistiska politik som nu väntas få inflytande över Sveriges regering, säger hon i en kommentar.

Tid: Lördagen den 17 september klockan 18.00

Plats: Möllevångstorget i Malmö

Artister: Julie Chickane och Christian Svensson

Arrangörer: Vänsterpartiet Malmö, Ung Vänster Skåne, F!, Miljöpartiet de gröna, Socialdemokraterna Malmö, fler kan tillkomma.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Vänsterpartiet Malmö
Vänsterpartiet Malmö
Nobelvägen 51 B
214 33 Malmö

040-96 64 67http://www.vmalmo.se

Vänsterpartiet Malmö är Vänsterpartiets största partiförening. Vi kämpar för ett jämlikt Malmö i kommunfullmäktige men verkar också bland Malmös socialistiska, feministiska, antirasistiska och gröna rörelser. Jämlika samhällen är en förutsättning för alla människors frihet.

Följ Vänsterpartiet Malmö

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vänsterpartiet Malmö

Vänsterpartiet Malmö värnar välfärden - Budget 20239.11.2022 14:00:18 CET | Pressmeddelande

Vänsterpartiet presenterar de förslag vi vill genomföra under den kommande mandatperioden, vad vi vill prioritera under 2023 och hur vi vill finansiera verksamheterna i vår budget för 2023. Vi kallar den för Ett solidariskt och jämlikt Malmö. Vi är stolta över att kunna presentera ett stort antal förslag för att göra Malmö till en mer jämlik, solidarisk och hållbar stad där alla ska kunna känna hopp inför framtiden.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum