Bookmark Förlag

Margaux Dietz skönlitterära debut – en erotisk roman

Dela

Programledaren och influencern Margaux Dietz är en av Sveriges största och mest populära mediepersonligheter. I höst släpper hon sin skönlitterära debut – en erotiskt laddad roman som utspelar sig i Stockholm.

”Jag känner att det finns ett hål i det litterära utbudet när det kommer till erotiska och igenkännande berättelser skrivna av kvinnor för kvinnor. Min kommande roman handlar om rätten till njutning och att man som kvinna inte ska behöva be om ursäkt för sin sexualitet,” säger Margaux Dietz om arbetet med romanen.

Margaux Dietz har tidigare gett ut den självbiografiska boken Your best life och släpper i april sin andra barnbok. Den nya boken är hennes första roman.

”Det är en spännande upprättelseberättelse som är lika delar humor som allvar. Vi ser väldigt mycket fram emot samarbetet med denna titel”, säger Bookmarks litterära chef Ebba Barrett Bandh. 

Romanen ges ut på Bookmark Förlag i oktober 2021.  

Om Margaux Dietz
Margaux Dietz är en svensk programledare, författare och en av Sveriges största influencers med nära 400 000 följare på Instagram och över hundra miljoner visningar på Youtube. Hon har tidigare skrivit böckerna självbiografin Your best life och släpper i april sin andra barnbok. Hon har tidigare programlett Hemliga beundrare och under våren 2021 leder hon tv-programmet Duellen tillsammans med Pontus Gårdinger.  

Presskontakt:  
Matilda Harar
Assefa Communication
E-post: matilda@assefa.se

Tel: 070 716 3390  

Förlagskontakt:  
Louise Eriksson
Bookmark Förlag
E-post: louise.eriksson@bookmarkforlag.se

Tel: 072 911 83 37   

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Foto: Evelina Sigetty
Foto: Evelina Sigetty
Ladda ned bild

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Förlaget för kräsna bokälskare.

BOOKMARK FÖRLAG är ett av Sveriges yngsta och starkast växande allmänutgivande förlag. Vi fokuserar på unika och dramatiska titlar som är svåra att lägga ifrån sig, och har såväl svenska som utländska författarskap. 

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum