Einar Mattsson

Massproductions – framgångsrik lokalhyresgäst hos Einar Mattsson

Dela
Med stamkunder som Louis Vuitton, Dior och Cartier röner duon Chris Martin och Magnus Elebäck framgång efter framgång. Nu med famnen full av nomineringar till årets Scandinavian Design Awards och utställning på Sven-Harrys konstmuseum.
Foto: Massproductions
Foto: Massproductions

På Högbergsgatan huserar företaget Massproductions sitt huvudkontor i Einar Mattssons fastighet från 1958, renoverad 2008. Lokalen är ombyggd enligt Massproductions önskningar, för att på bästa sätt visa upp de spektakulära och färgglada föremålen. Soffor, stolar och ett urval av andra möbler går att se, känna och provsitta i på plats.

Duon har samarbetat länge. För 25 år sedan sammanstrålade Chris och Magnus för första gången och 2009 bildade de bolaget Massproductions. Att det blev ett möbelföretag var inte så förvånande eftersom de möttes på Beckmans Designhögskola i Stockholm.

Idag startar deras utställning ”Massproucions – Sculptures from the Factory” på Sven-Harrys konstmuseum vid Vasaparken. Utställningen pågår till den 19 mars.

Nyckelord

Bilder

Foto: Massproductions
Foto: Massproductions
Ladda ned bild

Om

Om Einar Mattsson AB 
Einar Mattsson AB är moderbolag i en familjeägd bolagsgrupp som varit verksam på Storstockholms fastighets- och byggmarknad sedan 1935. Idag är Einar Mattsson Stockholms största privata ägare av hyresbostadsfastigheter och bland de mest aktiva projektutvecklarna av nya bostäder i regionen. Den kommande tioårsperioden kommer Einar Mattsson att uppföra 4 000 nyproducerade bostäder i egen regi. Koncernens förvaltningsbolag förvaltar cirka 15 000 bostäder åt en bred kundkrets av etablerade fastighetsägareBolagsgruppen omfattar även en verksamhet som arbetar med investeringar utanför kärninnehaven. 

 Läs mer om oss på www.einarmattsson.se och Facebook 

Följ Einar Mattsson

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Einar Mattsson

”Våga utmana våra sanningar och hämta kunskap från andra branscher” — fredagsporträttet med Thobias Nilsson10.3.2023 10:00:00 CET | Blogginlägg

Med snabba steg far han fram genom kontoret och på gatorna. Att hänga med i Thobias tempo kräver snabba skor. I warpspeed har han satt sig in i projektutvecklingsbolagets portfölj och verksamhet. Endast en månad har han haft sin roll som den familjeägda koncernens nya projektutvecklingschef. Här får du lära känna denne växtfantast med fäbless för Gävles skärgård lite bättre.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum