Min Doktor

Min Doktor börjar med covid-19-vaccinering i Bromma

Dela

Från och med imorgon, torsdag 13 januari, kan stockholmare vaccinera sig mot covid-19 på Min Doktors vård- och vaccinationsmottagning vid ICA Maxi på Bromma Blocks. Vaccinationerna erbjuds måndag till fredag och bokas genom Region Stockholms app Alltid öppet.

I dagsläget vaccinerar Min Doktor mot covid-19 i Skåne och Västra Götaland. Torsdag den 13 januari öppnar även möjligheten för personer i Region Stockholm att vaccinera sig hos Min Doktor, på vård- och vaccinationsmottagningen på Bromma Blocks. 

– Genom att öppna upp för covidvaccinering på vår mottagning i Bromma hoppas vi kunna bidra till att det blir enklare och smidigare för boende och andra i närområdet att vaccinera sig, säger Olof Fredricson, chef för Min Doktors vård- och vaccinationsmottagningar.

Vaccinationerna erbjuds måndag till fredag och bokas genom Region Stockholms app Alltid öppet. Alla över 18 år som har tagit sin andra dos vaccin för minst 5 månader sedan* är välkomna att boka en tid för sin tredje dos vaccin. Det går även bra att boka tid för dos 1 och 2. Vaccinationen mot covid-19 är kostnadsfri.

Min Doktor har ett tjugotal fysiska, sjuksköterskeledda vård- och vaccinationsmottagningar runt om i landet, varav åtta ligger i Region Stockholm. På mottagningarna kan du få hjälp med många vanliga sjukdomar och hälsoproblem, hålla koll på kroppen med hjälp av tester eller vaccinera dig. 

Min Doktors vård- och vaccinationsmottagning i Bromma håller öppet för bokade vaccinationer mot covid-19 måndagar till fredagar. Under lördagar och söndagar erbjuds mottagningens ordinarie utbud på drop-in, utan tidsbokning. Du behöver vara helt symptomfri för att besöka mottagningen.

Du hittar Min Doktors mottagning inne på ICA Maxi Bromma (Köpsvängen 6, Bromma). Hit kan du enkelt ta dig med tvärbana eller buss. Det finns även god tillgång till parkering i direkt anslutning till mottagningen.

*För att säkerställa möjlighet för alla att kunna boka sin påfyllnadsdos sker bokning i Region Stockholm stegvis. Om du har bokat din tid via appen Alltid öppet kommer du att få ett sms när det är din tur att boka tid för påfyllnadsdosen. Boka din tid så snart du får ditt sms.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Min Doktor
Min Doktor
Norra Vallgatan 64 B
211 22 Malmö

010-16 00 406https://www.mindoktor.se/

Min Doktor grundades av läkare 2013 och erbjuder digitala vårdmöten, vårdcentraler samt ett tjugotal vård- och vaccinationsmottagningar i landet. Min Doktor ägs bland annat av Apotek Hjärtat, EQT Ventures och Swedbank Robur Ny Teknik. Huvudkontoret ligger i Malmö. 

Följ Min Doktor

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Min Doktor

Vaccinationsstödjare ger ökad trygghet på covid-vaccineringen - nu söker Röda Korset fler frivilliga7.7.2021 15:06:59 CEST | Pressmeddelande

På Min Doktors vård- och vaccinationsmottagning i Nordstan i centrala Göteborg vaccinerar Min Doktor allmänheten mot covid-19. Angela Eriksson är en av Röda Korsets frivilliga som finns på plats för att vara behjälpliga som vaccinationsstödjare. Nu söker Röda Korset fler volontärer som vill bidra till att vaccinationsprocessen känns trygg och säker.

Min Doktors Almedalsseminarium: Hur kan vi nå en nära och tillgänglig vård post-corona?29.6.2021 10:28:39 CEST | Pressmeddelande

Pandemin har förändrat sättet vi konsumerar vård. Men trots att antalet digitala vårdkontakter har ökat står Sverige inför ett uppdämt vårdbehov. Den 6 juli kl 09.00 arrangerar Min Doktor ett seminarium där utredare, politiker och experter diskuterar vad som krävs för att hantera vårdskulden och för att vidareutveckla en nära och tillgänglig vård efter pandemin.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum