Min Doktor

Min Doktor börjar med covid-19-vaccinering i Bromma

Dela

Från och med imorgon, torsdag 13 januari, kan stockholmare vaccinera sig mot covid-19 på Min Doktors vård- och vaccinationsmottagning vid ICA Maxi på Bromma Blocks. Vaccinationerna erbjuds måndag till fredag och bokas genom Region Stockholms app Alltid öppet.

I dagsläget vaccinerar Min Doktor mot covid-19 i Skåne och Västra Götaland. Torsdag den 13 januari öppnar även möjligheten för personer i Region Stockholm att vaccinera sig hos Min Doktor, på vård- och vaccinationsmottagningen på Bromma Blocks. 

– Genom att öppna upp för covidvaccinering på vår mottagning i Bromma hoppas vi kunna bidra till att det blir enklare och smidigare för boende och andra i närområdet att vaccinera sig, säger Olof Fredricson, chef för Min Doktors vård- och vaccinationsmottagningar.

Vaccinationerna erbjuds måndag till fredag och bokas genom Region Stockholms app Alltid öppet. Alla över 18 år som har tagit sin andra dos vaccin för minst 5 månader sedan* är välkomna att boka en tid för sin tredje dos vaccin. Det går även bra att boka tid för dos 1 och 2. Vaccinationen mot covid-19 är kostnadsfri.

Min Doktor har ett tjugotal fysiska, sjuksköterskeledda vård- och vaccinationsmottagningar runt om i landet, varav åtta ligger i Region Stockholm. På mottagningarna kan du få hjälp med många vanliga sjukdomar och hälsoproblem, hålla koll på kroppen med hjälp av tester eller vaccinera dig. 

Min Doktors vård- och vaccinationsmottagning i Bromma håller öppet för bokade vaccinationer mot covid-19 måndagar till fredagar. Under lördagar och söndagar erbjuds mottagningens ordinarie utbud på drop-in, utan tidsbokning. Du behöver vara helt symptomfri för att besöka mottagningen.

Du hittar Min Doktors mottagning inne på ICA Maxi Bromma (Köpsvängen 6, Bromma). Hit kan du enkelt ta dig med tvärbana eller buss. Det finns även god tillgång till parkering i direkt anslutning till mottagningen.

*För att säkerställa möjlighet för alla att kunna boka sin påfyllnadsdos sker bokning i Region Stockholm stegvis. Om du har bokat din tid via appen Alltid öppet kommer du att få ett sms när det är din tur att boka tid för påfyllnadsdosen. Boka din tid så snart du får ditt sms.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Min Doktor
Min Doktor
Norra Vallgatan 64 B
211 22 Malmö

010-16 00 406https://www.mindoktor.se/

Min Doktor grundades av läkare 2013 och erbjuder digitala vårdmöten, vårdcentraler samt ett tjugotal vård- och vaccinationsmottagningar i landet. Min Doktor ägs bland annat av Apotek Hjärtat, EQT Ventures och Swedbank Robur Ny Teknik. Huvudkontoret ligger i Malmö. 

Följ Min Doktor

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Min Doktor

"En gamechanger inom astmavården" – nu kan vi ställa diagnos digitalt16.5.2022 08:47:42 CEST | Pressmeddelande

Var tionde svensk uppskattas leva med astma och det är viktigt att få rätt behandling. Min Doktor har behandlat 2 000 astmapatienter digitalt sedan 2019 och nu skalar vi upp vår kvalitetssäkrade behandlingsmodell och kan som första vårdgivare erbjuda digital utredning av astma, kontinuerlig spirometri och personlig behandlingsplan. "Detta är ett stort kliv framåt och här finns en möjlighet att verkligen hjälpa personer med astma och korta vårdköer", säger Hans Lindholm, specialistläkare samt drifts- och utvecklingsläkare på Min Doktor.