Moelven

Moelven List AB i Lovene stängs tillfälligt på grund av tre fall av Covid-19

Dela

Moelven List AB i Lovene har de senaste dagarna fått tre konstaterade fall av Covid 19 vid listfabriken i Lovene. Fabriken blev sanerad fredag 14. augusti och smittspårning är påbörjad.

- Testning för Covid 19 är välfungerande i området och samtliga relevanta personer har eller kommer att ombes att genomgå test så snart som praktiskt möjligt, säger Magnus Ingves, VD Moelven List AB.

Planen nu är att fabriken successivt under nästa vecka skall kunna återuppta utlastning och produktion.  

- I nuläget vet vi inte i vilken omfattning och hur detta kommer att påverka vår leveransförmåga. Moelvens första prioritet nu är naturligtvis att förhindra vidare smittspridning och dess konsekvenser så långt och så tidigt som möjligt, säger Magnus Ingves.   

Kontakter

Magnus Ingves, VD Moelven List AB, +46 10 122 51 01

Om

Moelven
Moelven
Industrivegen 2
N-2390 Moelv, Norge

+47 914 348 803https://www.moelven.com/se

Moelven Industrier ASA är en skandinavisk industrikoncern som tillverkar byggvaror och system för byggbranschen. Koncernen omsätter ca. NOK 11 miljarder årligen, och har ca. 3350 anställda som varje dag arbetar för att ge människor goda rum. Moelvens 34 produktionsbolag är fördelade på 42 produktionsplatser i Norge och Sverige, och är uppdelat i tre divisioner: Timber, Wood och Byggsystem.

Följ Moelven

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Moelven

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum