Vänsterpartiet Storstockholm

Mohamed Nuur lämnar Socialdemokraterna för Vänsterpartiet

Dela
Järvapolitikern Mohamed Nuur meddelar att han lämnar Socialdemokraterna och är beredd att arbeta i valrörelsen för Vänsterpartiet. ”Jag meddelar att jag från och med idag med stolthet blivit medlem i Vänsterpartiet!”

Mohamed Nuur berättar att han inte alltid tyckt som (S) i sakfrågor men att han minns den mer restriktiva synen på migration och frågor kring arbetsrätten som avgörande för hans byte av parti.

”Jag upplever också att Socialdemokraterna gjort en högersväng i sin kriminalpolitik där det handlar mer om hårdare tag än förebyggande arbete. Det känns rätt och tryggt att bli Vänsterpartist. Jag känner mig nu hemma på riktigt!”

Järvapolitikern har vunnit stort förtroende bland väljarna i området och menar också att det är just därför som han ser att bytet är viktigt, speciellt nu inför det kommande valet. Mohamed menar att lösningarna som de boende ser, inte alltid är samma som politiken i (S) presenterar. 

”Jag har alltid armbågat för mina sakfrågor, inte positioner!”

Isatou Aysha Jones (järvabo, aktivist och grundare av BLM Sverige), som också är på plats, berättar att Mohamed vunnit röster och förtroende genom sin medmänsklighet och fokus på frågor som rör boende i Järva.

”Mohamed Nuur är en broder och medmänniska som jag, som Järvamamma, värderar högt.”

Aron Etzler, partisekreterare välkomnar Mohamed till partiet och ser fram emot att fortsätta arbeta med frågorna som är viktiga för Järvaväljarna. På The Bridge i Kista Galleria är också Elena Karlström, ordförande för Vänsterpartiet Storstockholm och Lorena Delgado Varas, riksdagsledamot.

Nyckelord

Bilder

Om

Vänsterpartiet Storstockholm
Vänsterpartiet Storstockholm
Kungsgatan 84
112 27 Stockholm

08-6540820http://storstockholm.vansterpartiet.se/

Vänsterpartiet är ett parti som arbetar för rättvisa och jämlikhet. Stockholmsdistriktet är en sammanslutning av tusentals människor som arbetar tillsammans för det målet på många olika sätt: på torget, i bostadsområdena och i kommunen.

 

Följ Vänsterpartiet Storstockholm

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vänsterpartiet Storstockholm

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum