Livsmedelshandlarna

När Trumpifieringen slår till hos Konkurrensverket

Dela

Länk 1: https://youtu.be/w4zafU6i9v4 (se inledningsanförande av generaldirektören)

Länk 2: https://www.svd.se/a/4o3VOE/svenska-matpriser-sticker-ut

Länk 3 : https://gs1.se/gs1live/event/hur-gar-det-egentligen-for-livsmedelsbutiken/ (de första tio minuterna)

Länk 4: https://sverigesradio.se/artikel/lantbrukens-vinster-okar-trots-ekonomisk-oro

För att se videon från www.youtube.com måste du ge din tillåtelse högst upp på sidan.

Om

Livsmedelshandlarna
Livsmedelshandlarna
Regeringsgatan 60
103 29 Stockholm

http://livsmedelshandlarna.se/

Vi är handlarna. Från Ystad till Kiruna finns vi. Driver livsmedelsbutiker i varenda kommun i landet, allt från lanthandel till stormarknader. Våra butiker heter ICA, Hemköp, Tempo, Handlar´n, Nära Dej och Matöppet. Eller något helt eget. Idag är vi i Livsmedelshandlarna ungefär 800 medlemmar som driver knappt 1000 butiker. I fokus för våra butiker står kunden och tack vare att vi äger butiken kan vi hela tiden anpassa oss efter vad just våra egna kunder önskar. Lokalt beslutsfattande och entreprenörskap är viktiga ledord för oss, och något vi i alla sammanhang vill värna och utveckla. Bland annat genom vårt engagemang i Livsmedelshandlarna.

Följ Livsmedelshandlarna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Livsmedelshandlarna

Handlartomten grötrimmar in julen16.12.2022 15:00:00 CET | Pressmeddelande

Tomten kommer snart till jul, obekymrad om krig och pris på el. Ty Nissarna jobbar för att det är kul och ström det fixar grötmor, hon som kan-el Polisen den fortsätter att lägga ned Ger gåvor till de som stjäl, Stöld under 1250 kronor är ok i polisens led De kanske vill juletjuvarna väl? Men handlartomten kämpar på Säljer julmat med låg marginal Bereder sig på inkomster små För konkurrensen lokalt är ej banal Och kostsamma myndighetspersoner Flockas för avgifter och kontroll ”ett tobakstillstånd, det blir 21000 kroner” Sen kontroll-kontroll-kontroll och butiken sjunger i moll Den nya regeringen lovar bättre villkor för butiken Men springer in i komplicerandet Och handlartomten blir besviken Över det ökande regelhanterandet Men glöm nu allt detta för en stund Ty julen handlar kärlek och vila Skänk en tanke över jordens rund Till de som bort från bomber ila. Ta hand om dig och de som är dig nära Njuta av smaken från den färska knäcken Den som plomberna förfära Inte den som Morgan ville

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum