VisitDenmark

noma öppnar hamburgerrestaurang

Dela

Nu tar hamburgaren klivet in i finmatens mecka när noma-gruppen öppnar upp en ny restaurang, POPL. Idén till restaurangen kommer från en ”pop-up burger och vinbar” som noma hade i sin trädgård utanför restaurangen i somras och succén var omedelbar . Nu är "noma-burgaren" här för att stanna.

Hamburgare och tillbehör från POPL foto: POPL
Hamburgare och tillbehör från POPL foto: POPL

POPL kommer husera i restaurang 108 gamla lokaler i Christianshavn, Köpenhamn. Restaurangen blir en del av noma-familjen där tidigare noma, restaurang Barr, Hart Bakery och Hart Brød ingår. Teamet bakom POPL består av noma-veteraner som under sommaren laborerade fram säsongens smaker till burgarna. Köttet till burgarna som serveras kommer att vara ekologiskt och det kommer finnas veganska och vegetariska alternativ också.

Den 3 december öppnar restaurangen dörrarna för både sittande och ”take-away”-gäster. Prisnivån för en ”noma-burgare” blir 145 danska kronor.

För bilder och pressrelease se: https://media.noma.dk/s/sWMwaheHK0BwJUCh/fo 

Nyckelord

Bilder

Hamburgare och tillbehör från POPL foto: POPL
Hamburgare och tillbehör från POPL foto: POPL
Ladda ned bild
Cheesburger från POPL foto: POPL
Cheesburger från POPL foto: POPL
Ladda ned bild
Teamet bakom POPL foto: POPL
Teamet bakom POPL foto: POPL
Ladda ned bild

Länkar

Om

VisitDenmark
VisitDenmark
No. 18 Grand Central Centralplan 15
11120 Stockholm / Sweden

+46 (0) 768 35 00 31http://www.visitdenmark.com

VisitDenmark är Danmarks nationella turismorganisation med uppgift att informera om och marknadsföra Danmark som resmål för svenskar. 
VisitDenmark samarbetar med transportörer, regioner och verksamheter i Danmark inom turistnäringen och finns representerad i åtta länder, varav Sverige är ett.

Följ VisitDenmark

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från VisitDenmark

Världens största sandslott byggs på Nordjylland1.7.2021 12:00:00 CEST | Pressmeddelande

Med en kalkylerad höjd på 21 meter och 16 centimeter blir sandslottet världens största och siktar på att komma in i Guiness Rekordbok. Slottet som just nu byggs på parkeringsplatsen vid Skulpturparken i Blokhus, Nordjylland, och kommer bli en självklar ny sevärdhet bland turisterna som besöker Danmarks sandstränder på Nordjylland i sommar. Men man får skynda sig. Om 6 månader kommer slottet rivas.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum