VisitDenmark

noma öppnar hamburgerrestaurang

Dela

Nu tar hamburgaren klivet in i finmatens mecka när noma-gruppen öppnar upp en ny restaurang, POPL. Idén till restaurangen kommer från en ”pop-up burger och vinbar” som noma hade i sin trädgård utanför restaurangen i somras och succén var omedelbar . Nu är "noma-burgaren" här för att stanna.

Hamburgare och tillbehör från POPL foto: POPL
Hamburgare och tillbehör från POPL foto: POPL

POPL kommer husera i restaurang 108 gamla lokaler i Christianshavn, Köpenhamn. Restaurangen blir en del av noma-familjen där tidigare noma, restaurang Barr, Hart Bakery och Hart Brød ingår. Teamet bakom POPL består av noma-veteraner som under sommaren laborerade fram säsongens smaker till burgarna. Köttet till burgarna som serveras kommer att vara ekologiskt och det kommer finnas veganska och vegetariska alternativ också.

Den 3 december öppnar restaurangen dörrarna för både sittande och ”take-away”-gäster. Prisnivån för en ”noma-burgare” blir 145 danska kronor.

För bilder och pressrelease se: https://media.noma.dk/s/sWMwaheHK0BwJUCh/fo 

Nyckelord

Bilder

Hamburgare och tillbehör från POPL foto: POPL
Hamburgare och tillbehör från POPL foto: POPL
Ladda ned bild
Cheesburger från POPL foto: POPL
Cheesburger från POPL foto: POPL
Ladda ned bild
Teamet bakom POPL foto: POPL
Teamet bakom POPL foto: POPL
Ladda ned bild

Länkar

Om

VisitDenmark
VisitDenmark
No. 18 Grand Central Centralplan 15
11120 Stockholm / Sweden

+46 (0) 708 85 54 28http://www.visitdenmark.com

VisitDenmark är Danmarks nationella turismorganisation med uppgift att informera om och marknadsföra Danmark som resmål för svenskar. 
VisitDenmark samarbetar med transportörer, regioner och verksamheter i Danmark inom turistnäringen och finns representerad i åtta länder, varav Sverige är ett.

Följ VisitDenmark

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från VisitDenmark

Nytt museum återupplivar Hans Christian Andersen5.2.2021 08:00:00 CET | Pressmeddelande

Under sommaren 2021 kommer ett nytt Hans Christian Andersen-museum i Odense att öppna. Det blir ett helt nytt museum med nya vinklar på historien om H.C. Andersens liv och arbete. Museet kommer att ge en unik konstnärlig upplevelse där landskap, arkitektur och modern utställningsdesign kommer kombineras och där nya perspektiv av en av de mest älskade och kreativa tänkarna i världshistorien kommer visas. Personen bakom det ambitiösa arkitektoniska projektet är den japanska stjärnarkitekten Kengo Kuma. Projektet har möjliggjorts genom en omfattande donation från A.P. Møller Foundation.

Nytt Spa i ikoniska byggnader i Köpenhamn7.9.2020 08:15:00 CEST | Pressmeddelande

Ett nytt spa har sett dagens ljus i Köpenhamn i början av september. Det är AIRE Ancient Baths, som redan är etablerade ibland annat New York och Barcelona, som har öppnat upp i en av Carlsbergs historiska byggnader där också Hotel Ottilia ligger. Närmare bestämt i de gamla källarvalv där Carlsberg förvarade tonvis med malt som behövdes till öl-produktionen när bryggeriet var i drift. En av de mer spektakulära behandlingarna är ett vinbad där spa-besökaren bland annat ligger i ett bad med spanskt rödvin i 30 minuter.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum