Vänsterpartiet Storstockholm

Nooshi Dadgostar delar ut årets Abdipris i Husby, Stockholm.

Dela
Måndagen den 13 december offentliggörs pristagaren på plats i Husby. Priset instiftades för att hedra vänsterpartisten och Husbybon Abdirahim ”Abdi” Hassan som sköts till döds i Somalia 2013.

Datum: 13 december

Tid: Från 17.30

Plats: Folkets Husby (Edvard Griegsgången 16)

Abdirahim Hassans minnesfond inrättades av Vänsterpartiet, Ung Vänster, Vänsterpartiet Storstockholm och Ung Vänster Storstockholm. Syftet är att i Abdirahim Hassans anda stödja dels organisering av gräsrotsarbete i Sverige, dels internationellt solidaritetsarbete, som syftar till att främja demokrati, jämställdhet, mänskliga rättigheter och social rättvisa.

Tidigare mottagare av Abdipriset är Förorten mot våld (2018), HelaMalmö (2019) och BLM och BB-ockupanterna i Sollefteå (2020).

Nyckelord

Kontakter

Om

Vänsterpartiet Storstockholm
Vänsterpartiet Storstockholm
Kungsgatan 84
112 27 Stockholm

08-6540820http://storstockholm.vansterpartiet.se/

Vänsterpartiet är ett parti som arbetar för rättvisa och jämlikhet. Stockholmsdistriktet är en sammanslutning av tusentals människor som arbetar tillsammans för det målet på många olika sätt: på torget, i bostadsområdena och i kommunen.

Följ Vänsterpartiet Storstockholm

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vänsterpartiet Storstockholm

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum