Thon Property AB

Norrköping får ny vårdcentral i unik miljö

Dela

Läget är unikt och lättillgängligt när Mirum vårdcentral öppnar i Mirum Galleria. Här kommer erbjudas ett brett utbud av sjukvårdstjänster och patienter från hela regionen välkomnas när det står klart sommaren 2018. Bakom den nya vårdcentralen står specialistläkare Kais Mahod.

850 kvadratmeter ändamålsenliga lokaler byggs i gallerian och kommer att inrymma distriktsläkarmottagning, sjuksköterske- och distriktssköterskemottagning, astma- och diabetessjuksköterska. Dessutom laboratorium för provtagning, kurator/leg. psykoterapeut och fotsjukvård.

 Mirum Vårdcentrals etablering är resultatet av en utvecklingsprocess där fokus ligger på att ge besökare ett komplett och förstklassigt serviceutbud. Mirum Galleria har ett starkt och varierat utbud av butiker och genom att komplettera med starka aktörer inom vård och hälsa så utvecklar vi gallerian för den moderna konsumenten enligt Peter Löfquist, Centrumchef på Mirum Galleria.

 Redan idag finns ett mycket uppskattat serviceutbud i Mirum, med bland annat ett modernt gym för hela familjen, apotek, bibliotek och veterinär. Vi strävar efter att uppfylla våra gästers behov och efterfrågan är stor på lättillgängliga vårdalternativ fortsätter Peter Löfquist.

Mirum Vårdcentral drivs i privat regi och har avtal med Region Östergötland. När vårdcentralen står klar kommer den att ha cirka 20 moderna mottagningsrum och kapacitet för mer än 10 000 listade patienter. Planerad invigning till sommaren 2018.

 När vi sökte efter lokaler för vår etablering låg fokus på att hitta en hyresvärd som tänker långsiktigt, professionellt och behovsanpassat. Allt det finns i Mirum Galleria. Vårt mål är att erbjuda patienter hög tillgänglighet och hög kvalitet. Nu bygger vi en vårdcentral som är modern och anpassad för att möta patienternas behov berättar Kais Mahod, verksamhetschef på Mirum Vårdcentral.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Thon Property AB
Thon Property AB
Kungsgatan 42
11135 Stockholm

08-40 300 330http://www.thonproperty.se

Kort om Mirum Galleria

Mirum är latin och betyder överraskande. Mirum Galleria har ett utmärkt läge i Norrköping och regionen. Strategiskt beläget där Söderleden möter E22 med 45 500 kvm handelsyta och ett 60-tal butiker plus kontor.

Mirum Galleria ägs av Thon Property vilken är den svenska fastighetsdivisionen i Olav Thon Gruppen som ägs av Olav Thon Stiftelsen. Olav Thon Gruppen äger cirka 480 fastigheter i Norge och 25 i utlandet samt äger/förvaltar 100 köpcenter i Norge och 11 i Sverige. 

Följ Thon Property AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Thon Property AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum