Region Jönköpings län

Nu invigs Gnosjö familjecentral!

Dela

Familjecentralen i Gnosjö har varit igång sedan den 26 september och under onsdagseftermiddagen är det äntligen dags för invigning och öppet hus! Öppningen av Gnosjö familjecentral innebär att det nu finns familjecentraler i samtliga länets kommuner.

Nu invigs familjecentralen i Gnosjö. Foto: Gnosjö kommun
Nu invigs familjecentralen i Gnosjö. Foto: Gnosjö kommun

Tid: Onsdag 30 november klockan 14.00 –18.00

Plats: Gnosjö familjecentral, Järnvägsgatan 54 (bredvid Hammargården)

Efter invigningsceremonin som inleds kl. 14.15 med tal och musik blir det rundvandring, mingel, fika och fiskdamm för de yngsta besökarna. På plats vid invigningen finns medarbetare som berättar om arbetet med barn och föräldrar inom kvinnohälsovård, barnhälsovård, öppen förskola och föräldrastöd - som nu alltså äntligen finns samlat under samma tak på familjecentralen.

Familjecentralen är en mötesplats för blivande föräldrar och föräldrar med barn 0–6 år. På ett och samma ställe erbjuds olika tjänster av betydelse för barns och föräldrars hälsa och välbefinnande. Här finns kvinnohälsovård, barnhälsovård, kurator och öppen förskola. Verksamheten är ett samarbete mellan Gnosjö kommun och Region Jönköpings län.

Välkommen!

Kontakter

Bilder

Nu invigs familjecentralen i Gnosjö. Foto: Gnosjö kommun
Nu invigs familjecentralen i Gnosjö. Foto: Gnosjö kommun
Ladda ned bild

Om

Region Jönköpings län
Region Jönköpings län
Box 1024
551 11 JÖNKÖPING

010-241 00 00http://www.rjl.se/

Om Region Jönköpings län

Vi ansvarar för att alla invånare i Jönköpings län har tillgång till en bra sjukvård och förutsättningar för en god hälsa. Vi arbetar också med kultur, kollektivtrafik, tillväxt, infrastruktur och en hållbar utveckling i hela länet. Region Jönköpings län är en politiskt styrd organisation med nära 11 500 medarbetare.

Följ Region Jönköpings län

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Region Jönköpings län

Stabil ekonomi i Region Jönköpings län trots omvärldens oroligheter31.1.2023 15:20:49 CET | Pressmeddelande

Hög inflation har haft stor påverkan men Region Jönköpings län har en stabil ekonomi att utgå ifrån och det ger trygghet inför framtiden. Resultatet för själva verksamheten 2022 visar på ett överskott på drygt en miljard kronor. När även kostnaden för värdeförändringen av pensioner och finanstillgångar inkluderas hamnar det slutliga resultatet på 193 miljoner kronor i överskott.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum