Dramaten

Nu släpper Dramaten biljetter till höstens föreställningar

Dela

Ett första antal biljetter till höstens föreställningar släpps tisdag 8 juni klockan 12.00. – Vi ser fram emot att äntligen hälsa publiken välkommen till en teaterhöst på nationalscenen, säger Mattias Andersson, teaterchef och konstnärlig ledare för Dramaten.

Tillbaka till Reims/Lena Endre. Foto: Klara G.
Tillbaka till Reims/Lena Endre. Foto: Klara G.

I enlighet med rådande Coronarestriktioner släpper Dramaten nu 50 biljetter till några av höstens föreställningar.

De produktioner som släpps till försäljning är; Ambulans, Cabaret, Elektra, Den yttersta minuten, Fraternity, a fantastic tale, I väntan på att gå, Måsen, Om himlen och helvetet, Tillbaka till Reims, Performance Workshop: Skapa demokrati, Performance workshop: Öva demokrati och Welcome to Sweden.

Den 4 juni erbjuds de som tidigare hade biljetter möjlighet till förköp.

– Höstens repertoar fick ett mycket fint gensvar när den presenterades häromveckan. Nu arbetar hela teatern för att produktionerna ska komma till premiär med en publik på plats i salongen.

Om publiktaket höjs den 1 juli släpps ytterligare biljetter till försäljning. I augusti planeras för att erbjuda biljettköp av övriga höstproduktioner.

Unga Dramaten presenterar och släpper biljetter till fler höstföreställningar den 17 augusti.

 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Tillbaka till Reims/Lena Endre. Foto: Klara G.
Tillbaka till Reims/Lena Endre. Foto: Klara G.
Ladda ned bild

Om

Dramaten
Dramaten
Dramaten, Box 5037
102 41 Stockholm

08 - 665 61 00http://www.dramaten.se

Kungliga Dramatiska Teatern, mer känd som Dramaten, är Sveriges nationalscen. Teatern verkar utifrån ett uppdrag från regeringen, som bland annat innebär att teatern såväl ska förvalta teaterhistorien som arbeta för teaterkonstens utveckling. På Dramaten spelas således klassiker, nyskriven teater och teater för barn och ungdom. Teatern ägs till 100 procent av svenska staten. VD är Maria Groop Russel och Mattias Andersson är teaterchef och konstnärlig ledare.

Teaterhuset vid Nybroplan är Dramatens hemvist sedan 1908, och rymmer fyra scener. Den största, Stora scenen, rymmer upp till 770 besökare. I direkt anslutning till huset vid Nybroplan, på Almlöfsgatan bakom, ligger Lilla scenen. Sedan 1997 har Dramaten också en scen på Elverket, på Linnégatan 69, som sedan hösten 2021 drivs tillsammans med Dansens Hus.


Följ Dramaten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Dramaten

Musikalen Cabaret på Dramaten15.9.2021 09:10:20 CEST | Pressmeddelande

Jonas Malmsjö och Ana Gil de Melo Nascimento och resten av den tretton man starka ensemblen ackompanjeras av funk-soulbandet Damn! när Dramaten sätter upp Cabaret på Stora scenen med premiär 2 oktober. - Vår Kit Kat Club häcklar sin samtid och kabarénumren följer en tradition av satir. Med sång, humor och en massa snusk står de upp för humanism och solidaritet. De blir därför farliga och klubben blir en motståndets plats som nazisterna vill utplåna, säger regissören Farnaz Arbabi.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum