Thon Property AB

Ny centrumchef i MittiCity, Karlstad

Dela

Thon Property rekryterar Ann-Sophie Redfern från IKEA Karlstad till tjänsten som centrumchef för Mitt i City i Karlstad.

Thon Property har glädjen att meddela att Ann-Sophie Redfern har rekryterats till tjänsten som centrumchef för MittiCity, en galleria med 53 butiker och restauranger i Karlstad. Ann-Sophie tillträder tjänsten den 24 april. Hon kommer senast från IKEA Karlstad där hon idag jobbar som lokalt marknadsansvarig och driver kundklubben IKEA FAMILY.

— Vi är mycket glada att kunna hälsa Ann-Sophie välkommen till MittiCity. Vi tror att hennes gedigna erfarenhet från event- och marknadsföringssidan, samt långa erfarenhet av handelsfrågor lokalt och nationellt, kommer att ge Thon Property och MittiCity verktyg att möta nutidens frågor i Karlstad på ett jättebra sätt säger Jenny Ahlin, fastighetschef för Mitt i City.

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta Jenny Ahlin på jenny.ahlin@olavthon.com.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Thon Property AB
Thon Property AB
Kungsgatan 42
11135 Stockholm

08-40 300 330http://www.thonproperty.se

Thon Property AB är en del av Olav Thon Gruppen som äger och förvaltar totalt 110 köpcentrum i Norge och i Sverige. Thon Property AB har i dag ansvaret för det Svenska egendomsbeståndet som än så länge består av tio köpcentrum och ett hotell.

Följ Thon Property AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Thon Property AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum