Upplands Väsby kommun

Ny kommunikationsdirektör och pressansvarig i Upplands Väsby

Dela

Kommunikationsenheten i Upplands Väsby kommun har fått förstärkning. Karin Hallgren är sedan i somras ny kommunikationsdirektör och Daniel Jansson började som pressansvarig i förra veckan.

Karin Hallgren har varit kommunikationschef på Svensk Mjölk/LRF där hon blev utsedd till Årets Lobbyist 2015 av tidningen Resumé för sina insatser för mjölk. Karin har också arbetat som journalist på SVT, TV4, Dagens Eko och Svenska Dagbladet. Hon har också en lång period på TCO som presschef och kommunikationschef och även en tid på Finansinspektionen.

- Upplands Väsby är en framåt och ambitiös kommun som vågar och gör spännande saker för miljön och klimatet, näringslivet och integrationen, för att bara ta några exempel. Det känns jätteroligt att få vara med i arbetet för att utveckla den demokratiska dialogen med medborgarna och att positionera kommunen i den växande Stockholmsregionen, säger Karin Hallgren.

Daniel Jansson är ny pressansvarig med rollen att arbeta strategiskt och operativt med pressfrågor. Han är kontaktperson gentemot media och rådgivare i pressfrågor inom organisationen. Daniel Jansson har en lång journalistbakgrund, bland annat som nyhetsreporter på Upsala Nya Tidning i 17 år. Sedan förra vintern har han arbetat som pressansvarig hos landshövding Göran Enander och länsstyrelsen i Uppsala län.

- Jag ser fram emot att jobba i en kommun som har ett så brett ansvarsområde och mycket att berätta. Som pressansvarig vill jag vara serviceinriktad mot journalister och ett internt stöd för medarbetare i kommunen.

Kommundirektör Hillevi Engström välkomnar rekryteringarna:

- Nu förstärker och utvecklar vi kommunikationen med och för medborgarna i Upplands Väsby. Jag är stolt över våra mycket kvalificerade nya medarbetare.

Kontakter

Om

Upplands Väsby kommun
Upplands Väsby kommun
Dragonvägen 87
194 80 Upplands väsby

08-590 970 00http://www.upplandsvasby.se/

Upplands Väsby kommun har idag över 45 000 invånare. Kommunen, som har ett strategiskt läge vid E4:an mellan Stockholm och Uppsala, med 7 minuter till Arlanda, genomgår sedan några år tillbaka en omfattande utveckling med kraftfulla satsningar på nya bostäder, kommunalt finansierad service och på att skapa goda förutsättningar för näringslivet.

Följ Upplands Väsby kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Upplands Väsby kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum