Almega

Ny operativ chef till Almega

Dela
Erik Hallum anställs som ny operativ chef (COO) där han kommer leda en enhet med ansvar för bland annat Ekonomi, HR, Facilities och IT.

Erik Hallum anställs som ny operativ chef (COO) där han kommer leda en enhet med ansvar för bland annat Ekonomi, HR, Facilities och IT.

Erik har en bakgrund från BTS och Nordea där han haft olika ledande befattningar. Senast kommer Erik från Klarna där han varit Chief Risk Officer (CRO).

- Jag är mycket glad över att Erik kliver in och förstärker oss på Almega. Vi är inne i en spännande organisationsutveckling med att framtidssäkra Almega. Med Eriks gedigna bakgrund inom finans och med erfarenhet av att leda i förändring kommer han att vara en viktig kraft på den resan, säger Ann Öberg vd Almega

- Det ska bli spännande att komma till en ny del av näringslivet och att börja på Almega som är en viktig och betydande samhällsaktör. Jag är ödmjuk inför de utmaningar som vår omvärld medför men är förväntansfull inför de möjligheter vi har att ytterligare stärka den svenska tjänstesektorn för att främja innovation, tillväxt och välstånd, säger Erik Hallum.

Erik tillträder sitt nya uppdrag den 22 augusti och efterträder Ferhan Koc som går vidare till egen verksamhet.

Bilder

Om

Almega
Almega
Sturegatan 11
102 04 Stockholm

+4687626900https://www.almega.se

För kontakt:
Almegas pressjour på telefon 08-762 70 40

Om Almega:
Almega - Sveriges största arbetsgivar- och branschorganisation för tjänsteföretag, är en förbundsgrupp som har ca 11 000 medlemsföretag med sammanlagt över 550 000 anställda. Medlemsföretagen representerar ett 60-tal branscher inom den svenska tjänstenäringen. Almega är den största förbundsgruppen inom Svenskt Näringsliv och förhandlar allra flest kollektivavtal i Sverige. Mer information finns på www.almega.se (http://www.almega.se)

Följ Almega

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Almega

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum