ÖmangruppenÖmangruppen

Ny verksamhetschef i Borås

Dela

John Ragnar kommer närmast från en roll som affärsområdeschef på Golvimporten. Han har en bakgrund inom försäljning och brinner för kundrelationer och teamwork. Hans nya utmaning blir nu att leda och utveckla Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen i Borås.

John Ragnar
John Ragnar

– Jag sökte mig hit eftersom jag vill arbeta med långsiktiga kundrelationer. Jag gillar helhetstänket, där vi är med både vid uppstart av projekt och i ett fortsatt samarbete genom våra serviceavtal. Det känns också spännande att få vara med och bygga upp en helt ny tjänst i Borås, säger John.

John kommer ursprungligen från Linköping, men har även hunnit med en period i Jönköping innan han landade i Borås och senare började arbeta som säljare på Infinitum Recycling. År 2017 började han på Golvimporten där han arbetade med kundvård och försäljning, som eftermarknadschef och senare som affärsområdeschef.

– Jag tror att mina tidigare erfarenheter kommer vara till stor nytta här. När det gäller ledarskap så ser jag mig själv som en stark relationsbyggare. Jag vill skapa en familjär känsla i teamet och vara en närvarande chef i det dagliga arbetet, säger han.

John har varit engagerad i ungdomsverksamhet och idrott och har spelat fotboll i IK Tord i Jönköping och i Norrby IF i Borås i division ett. På senare år har det istället blivit fokus på löpning och padel, samt att umgås med familjen.

– Lagidrotten har varit en stor del av mitt liv och därifrån har jag fått med mig att det är lättare att lyckas om man gör det tillsammans. Jag har fått ett väldigt gott intryck av företaget de här första veckorna, det är ett härligt gäng i Borås. Ömangruppen och Axcell har ett professionellt och grundligt tänk, säger John.

En heltäckande partner

– Borås växer väldigt mycket och det finns stora möjligheter för oss som bolag att kunna växa med staden, både när det gäller projekt- och serviceverksamhet, säger John.

Systerbolagen Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen delar kontor på Källbäcksrydsgatan i Borås, vilket skapar stora möjligheter för samarbete. Tillsammans kan de erbjuda kunderna helhetslösningar för fastigheter, med allt från projektledning och installationsarbete till fastighetsskötsel och lokalvård.

– Det känns bra att vi nu har en person på plats som kan leda utveckling och expansion av vår verksamhet i Borås och Södra Älvsborg, säger Jan-Erik Andersson, regionchef på Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

John Ragnar
John Ragnar
Ladda ned bild
Axcells och Ömangruppens kontor i Borås
Axcells och Ömangruppens kontor i Borås
Ladda ned bild

Länkar

Om

Ömangruppen
Smedjegatan 39
352 46 Växjö

Ömangruppen är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Systerbolaget Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning som hjälper fastighetsägare att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster. Tillsammans kan Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen erbjuda helhetslösningar för fastigheter, med specialistkunskap inom alla olika områden. Vi tar ansvar helheten, eller hjälper till med enskilda punktinsatser, helt utifrån kundens behov.

Bolagen ingår i koncernen PropTech Sweden AB. Huvudkontoret finns i Växjö, men bolagen har verksamhet i hela södra Sverige, samt i Örnsköldsvik.

Följ Ömangruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ömangruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum