Nya högprestandaverktyg från RYOBI®

Dela

Stockholm, Nov. 29, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- För att se det här innehållet från cdn.filestackcontent.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Borrar 50% snabbare än tidigare modell

Vår helt nya serie med 18V högprestandaverktyg innehåller Ryobis mest avancerade teknik. Optimerade, energitäta och borstlösa motorer som roterar snabbare, ger mer kraft och är laddade med avancerad elektronik som maximerar motorernas prestanda. Våra mest högpresterande verktyg hitills... 

För att se det här innehållet från process.filestackapi.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.

RDD18X – ONE+™ HP-borrskruvdragare

Ryobis mest kraftfulla borstlösa borrskruvdragare har en patenterad motorkonstruktion med starkare magneter och varvtal upp till 2100 varv/min. Snabbare än någon annan av våra borrmaskiner! Den optimerade motorn ger en borrkapacitet på 54 mm i trä och 13 mm i metall. Ett moment på hela 95 Nm gör de mest krävande renoveringsprojekten enkla.
Utöver exceptionell kraft levererar skruvdragaren också en enastående driftstid och borrar upp till 280 hål per laddning (i 13 x 50 mm trä). Borrskruvdragaren har en 13 mm metallchuck och extrahandtag för stabilitet vid borrning i krävande material.

För att se det här innehållet från cdn.filestackcontent.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.

RPD18X – ONE+™ HP- Borrskruvdragare med slag

Tack vare den kraftfulla slagborrfunktionen har RPD18X en slagfrekvens på upp till
31 500 slag per minut för borrkapaciteter på 13 mm i murverk. För borrning i trä och metall har den samma imponerande borrkapacitet som RDD18X. RPD18X är det perfekta verktyget för renoveringen som kräver borrning i murverk.

För att se det här innehållet från cdn.filestackcontent.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.

RID18X – ONE+™ HP slagskruvdragare

Vår kraftfullaste slagskruvdragare någonsin är också vår smartaste. 4 lägen för enkelt val av hastighet eller assistantläget som startar med lägre hastighet för att göra det enkelt att rikta skruven och som sedan accelererar upp till maximal hastighet. Ett maximalt vridmoment på 300 Nm och 4000 IPM gör det enkelt att dra åt skruvar och muttrar.

För att se det här innehållet från cdn.filestackcontent.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.

RIW18X – ONE+™ HP-mutterdragare

ONE+™ HP-mutterdragaren är det perfekta verktyget för alla bilälskare. Inga problem att byta däck med 700 Nm åtdragningsmoment och 900 Nm lossbrytningsmoment. 
Mutterdragaren har 3 hastighetslägen samt ett automatiskt stoppläge som hindrar hjulmuttrar från att dras åt för hårt så att bilen skadas. Den praktiska, trestråliga LED-lampan på mutterdragarens huvud eliminerar skuggor på bits och fästelement och gör att du kan få jobbet gjort även på platser med dåligt ljus.

För att se det här innehållet från process.filestackapi.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.

RSDS18X – ONE+™ HP SDS+ Borrhammare

ONE+™ HP SDS+ borrhammare är perfekt för krävande borrningsarbeten. Den är dubbelt så snabb som våra övriga borrhammare och har en borrkapacitet på 26 mm i betong. En imponerande slagenergi på 2,5 J och 5000 slag per minut gör den perfekt för lätta rivningsarbeten och plattborttagning. Driftstiden håller för att borra upp till 164 hål i betong med ett 5,0 Ah-batteri.


För att se det här innehållet från cdn.filestackcontent.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.

RAG18X – ONE+™ HP Vinkelslip

Med 15 % högre vridmoment än övriga Ryobi-vinkelslipar är RAG18X utformad för de tuffaste slipapplikationerna. Det obelastade varvtalet på 9200 varv/minut är perfekt för en mängd olika kapnings- och slipningsuppgifter. Hjälphandtaget med 3 lägen gör det enkelt att hitta rätt arbetsställning för olika användningsområden. Paddelbrytaren ger bättre grepp för de applikationer som kräver mer kontroll. 
Anti-kickback-teknik som automatiskt stänger av verktyget om det fastnar, förhindrar kast och olyckor. Det nya 2-i-1-skyddet ger ökat gnistskydd vid kapningsarbeten.
Allt för ökad säkerhet.

För att se det här innehållet från process.filestackapi.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.

RCS18X – ONE+™ HP Cirkelsåg

Den stora 184 mm klingan och 4500 varv/min gör cirkelsågen perfekt för snabba och  raka snitt. Sågen kommer med ett förstklassigt ultratunt 1,6 mm hårdmetallblad med 24 tänder. Det maximala kapdjupet på 62 mm möjliggör enkel kapning i tjockt eller staplat trä. Byggd för att hålla länge med ett formgjutet övre skydd för bättre slitstyrka och säkerhet.

För att se det här innehållet från cdn.filestackcontent.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.

RJS18X – ONE+™ HP Sticksåg

Sticksågen är utformad för att ge användaren bästa möjliga noggrannhet vid sågning i trä, metall och plast. Den gjutna aluminiumbasen ger bättre stabilitet och prestanda.  Den borstlösa motorn levererar imponerande 800–3400 slag/min och 25 mm slaglängd, vilket möjliggör sågning i upp till 135 mm trä. 
4-stegspendel innebär att du kan utföra en mängd olika typer av sågning – från snabba, grova kapningar till exakta och kontrollerade snitt, till exempel svängda former. Vinkeljusteringen gör det enkelt att såga i vinklar från 0° till 45°.

För att se det här innehållet från cdn.filestackcontent.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.

RDG18C – ONE+™ HP Vinklad slipmaskin

Den första batteridrivna vinklade slipmaskinen på konsumentmarknaden har ett imponerande maximalt varvtal på 22 500 r/min. Det är i samma klass som en typisk pneumatisk slipmaskin och du slipper skrymmande kompressorer och slangar. 
Perfekt för metallbearbetning, oavsett om det handlar om kapning, gradning, formning, rengöring eller polering. Kompakt och lätt med fyra hastighetsinställningar och paddelbrytare med variabel hastighet.

För att se det här innehållet från cdn.filestackcontent.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.


Ett batteri passar alla verktyg

Alla verktyg i ONE+™-serien går på vilket ONE+™-batteri som helst! Du kan flytta ett batteri mellan fler än 150 verktyg som täcker alla dina hus- och trädgårdsprojekt. 
Alla RYOBI®-verktyg har en slitstark konstruktion, ett överkomligt pris och en treårig garanti för extra trygghet.

About Ryobi SE
Ryobi har i mer än 50 år varit en ledande producent av högkvalitativa verktyg till bra priser. Ryobi har alltid varit lyhörd för marknadens önskemål och företaget har därför kunnat utveckla innovativa verktyg med alla erforderliga egenskaper. För professionella hantverkare och seriösa hemmafixare, i verkstaden eller trädgården. Oavsett behov får du alltid valuta för pengarna när du köper ett verktyg från Ryobi. Ryobi ingår, liksom Empire och de professionella elverktygsmärkena AEG och Milwaukee i Techtronic Industries breda produktutbud.

Contacts
Sales Director Sverige
Magnus Thiman

magnus.thiman@tti-emea.com

Marketing Coordinator
Maria Andersson
maria.andersson@tti-emea.com

För att se det här innehållet från www.globenewswire.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.
För att se det här innehållet från ml.globenewswire.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Om

GlobeNewswire
GlobeNewswireFölj GlobeNewswire

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från GlobeNewswire

Aino Health AB (publ): Norberg & Partner Sustainable Group AB (publ) tecknar aktier i Aino Health AB (publ).25.1.2022 19:45:00 CET | Pressmeddelande

Detta pressmeddelande utgör inte ett offentligt uppköpserbjudande eller annars ett erbjudande om att förvärva aktier. Norberg & Partner Sustainable Group AB (publ)tecknar aktier i Aino Health AB (publ) och utlöser därmed budplikt. Norberg & Partner Sustainable Group AB (publ), org.nr 559268-0663 (”Norberg & Partner”) har idag tecknat 15 384 616 aktier i Aino Health AB (publ), org.nr 559063-5073 (”Aino Health”) till ett pris om 0,65 kronor per aktie. Efter förvärvet äger Norberg & Partner cirka 36,38 procent av aktierna och rösterna i Aino Health. Genom förvärvet utlöses budplikt, vilket innebär att Norberg & Partner är skyldig att offentliggöra ett budpliktsbud avseende resterande aktier i Aino Health inom fyra veckor från förvärvet, alternativt avyttra så många aktier så att aktieinnehavet representerar mindre än tre tiondelar av röstetalet för samtliga aktier i Aino Health. För ytterligare information, se Norberg & Partners hemsida. www.norbergpartner.se/ Kontaktperson: Jyrki Eklund,

Aino Health AB (publ): Styrelsen i Aino Health AB (publ) beslutar om en riktad nyemission till Norberg & Partner Sustainable Group AB (publ).25.1.2022 19:00:00 CET | Pressmeddelande

Styrelsen i Aino Health AB (publ), org.nr 559063-5073 (”Bolaget”) har, med stöd av bemyndigandet från årsstämman den 24 maj 2021, idag beslutat att genomföra en riktad nyemission av 15 384616 aktier med avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt. Nyemissionen är riktad till Norberg & Partner Sustainable Group AB (publ) (”Norberg & Partner”) i syfte att säkra Bolagets långsiktiga finansiering och medför ett förväntat kapitaltillskott om ca 10 miljoner kronor. Teckningskursen har efter förhandling med teckningsberättigade fastställts till 0,65 kronor per aktie, vilket motsvarar av styrelsen bedömt marknadsvärde. Skälet till avvikelsen från aktieägarnas företrädesrätt är att emissionslikviden ska användas i syfte att på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt stärka Bolagets långsiktiga finansiering. Betalning för de nyemitterade aktierna sker genom kontant betalning. Antalet aktier i Bolaget ökar med 15 384 616 aktier, från 26 901 155 aktier till 42 285 771 aktier. Aktiekapitalet i Bolaget

Uttalande från styrelsen för Hövding med anledning av Fosielunds offentliga uppköpserbjudande24.1.2022 08:30:00 CET | Pressmeddelande

Styrelsens rekommendation till aktieägarna är beroende av hur långsiktig och riskbenägen en aktieägare är med sitt innehav i Hövding. Aktieägare som delar styrelsens syn på Hövdings förmåga att långsiktigt generera mer värde åt aktieägarna än vad som motsvaras av Fosielunds erbjudande om 21 kronor kontant för varje aktie, bör enligt styrelsens mening inte acceptera erbjudandet. Däremot finner styrelsen Fosielunds erbjudande i och för sig vara skäligt ur ett kortsiktigt finansiellt perspektiv och aktieägare med ett mer kortsiktigt perspektiv eller lägre riskbenägenhet bör istället överväga att acceptera erbjudandet. Detta uttalande görs av styrelsen1 för Hövding Sverige AB (publ) (”Hövding”) i enlighet med avsnitt II.19 i Kollegiets för svensk bolagsstyrning takeover-regler för vissa handelsplattformar (”Takeover-reglerna”). Bakgrund Fosielund Holding AB (”Fosielund” eller ”Budgivare”) har den 13 januari 2022 lämnat ett offentligt uppköpserbjudande, enligt reglerna om budplikt i Takeove

Electra och Allente förlänger avtal inom tredjepartslogistik24.1.2022 08:00:00 CET | Pressmeddelande

ELECTRA GRUPPEN AB (publ) orgnr. 556065-4054 Pressmeddelande 2022-01-24 Electra och Allente förlänger avtal inom tredjepartslogistik Electra har framgångsrikt under ett antal år haft avtal med Viasat Consumer ochCanalDigitalavseendetredjepartslogistik och tillhörande tjänster. När nu fusionen av dessa bolag är klarharElectrafått i uppdrag atthanteradet nya gemensamma bolagetAllenteslogistik iNorden. Det nya avtaletträderi kraft 2022-02-01. ”Allente är inne i en spännande fas”, säger Arunas Jocius, Logistik- och installationsdirektör för Allente, ”där logistik är och kommer att fortsatt vara en viktig komponent för framtidens affär och för våra kunder. Electra, med sin långa erfarenhet inom logistik och höga IT-kompetens, kommer att kunna hjälpa oss på ett sätt som gör att vi kan fokusera på andra värdeskapande delar inom vår affär”. ”Vi ser Electra som den bästa partnern i utvecklingen framåt då de har ett brett spektrum av relevanta tjänster som behövs för att Allente ska upprätthålla

Auriant Mining AB (publ.) publicerar verksamhetsuppdatering för 12 månader 202121.1.2022 11:20:00 CET | Pressmeddelande

Viktiga händelser: Den totala guldproduktionen under 12 månader 2021 uppgick till 910,8 kg (29 283 oz), jämfört med 964,7 kg (31 014 oz) under 12 månader 2020, en minskning med 6% eller 53,9 kg (1 731 oz), men i linje med produktionsplan 2021;Malmbaserade guldproduktion var 893,3 kg (28 720 oz), jämfört med 952,7 kg (30 629 oz) under 12 månader 2020, en minskning med 6% eller 59,4 kg (1 909 oz);Alluvial guldproduktion uppgick till 17,5 kg (563 oz), jämfört med 12,0 kg (386 oz) under 2020, en ökning med 46% eller 5,5 kg (178 oz);Under 12 månader 2021 uppgick guldförsäljning till 818,5 kg (26 316 oz), jämfört med 946,4 kg (30 428 oz) under 12 månader 2020, en minskning med 127,9 kg (4 112 oz) eller med 14%;428,3 kt malm bearbetades med snitthalt på 2,30 g/t;Under 12 månader 2021 var CIL-anläggningen i drift i 8 004 timmar med en ökad bearbetningskapacitet på 53,5 ton per arbetstimme (>50 ton/timme) och återvinningsgrad på 91,2%;458,5 kt malm bröts under 12 månader 2021, jämfört med 387,2

Fingerprint Cards AB: inbjudan till presentation av resultatet för fjärde kvartalet 202121.1.2022 09:00:00 CET | Pressmeddelande

FingerprintCardsAB (Fingerprints™)bjuder in till telefonkonferens och en webbsänd presentation av resultatet för fjärde kvartalet 2021, den 28 januari 2022klockan 09:00 CET. Fingerprints vd Christian Fredrikson presenterar rapporten tillsammans med CFO Per Sundqvist i en kombinerad webbsändning och telefonkonferens. Presentationen sker på engelska. Tid: fredagen den 28 januari 2022, klockan 09:00 CET. Plats: kombinerad webbsändning och telefonkonferens. Rapporten finns på https://www.fingerprints.com/ Webbsändningen och presentationsmaterialet finns på https://edge.media-server.com/mmc/p/ae2ki69u där man även har möjlighet att ställa frågor. För media och analytiker: Telekonferensen nås via +44 (0) 2071 928000 (internationella deltagare) eller 08-506 921 80 (svenska deltagare). V.g. uppge konferens-ID 6498218. Om Fingerprints Fingerprint Cards AB (Fingerprints) - det ledande globala biometribolaget med svenska rötter. Vi tror på en säker och sammanbunden värld, där du är nyckeln till a

Scanfil expanderar sin fabrik i Wutha i Tyskland med 50 %21.1.2022 08:00:00 CET | Pressmeddelande

Scanfil plc Pressmeddelande 21 januar1 2022 kl 8.00 CET Scanfil expanderar sin fabrik i Wutha i Tyskland med 50 % Scanfils fabrik i Wutha-Farnroda i Tyskland utökar med 2 200 m². Utbyggnaden beräknas kunna tas i drift för produktion under det andra kvartalet 2022. Den befintliga fabriken är i dag på 4 500 m² och sysselsätter ungefär 270 anställda. ”Vi är glada över att meddela att vi växer i Wutha, i hjärtat av Tyskland. Vår fabrik har ett bra geografiskt läge och ligger nära våra kunder och deras FoU”, säger Scanfils vd Petteri Jokitalo. ”Förväntningarna på tillväxt har ökat avsevärt och det har lett till beslutet att investera ytterligare i Wutha”. En angränsande byggnad byggs nu om för att uppfylla de högt ställda kvalitetskrav, som en EMS-leverantör som Scanfil, behöver. Några av våra kunder i Wutha finns inom den medicinsktekniska sektorn, som har mycket högt ställda krav när det gäller produktionskvalitet och precision. ”Majoriteten av våra kunder i dag finns inom automatiserings

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum