Göteborgs stift

Nya pressbilder på biskop Susanne Rappmann

Dela

Göteborgs stift har tagit fram nya pressbilder på biskop Susanne Rappmann, att använda till artiklar och notiser i media. Bilderna laddas ner från stiftets webbplats.

Biskop Susanne Rappmann valdes till biskop i Göteborgs stift hösten 2017. 4 mars 2018 vigdes hon till biskop i Uppsala domkyrka för tjänst i Göteborgs stift. I samband med vigningen togs foton. Nu har stiftet tagit fram nya pressbilder på biskop Susanne.

Användning
Pressbilderna på biskop Susanne Rappmann får fritt användas i sammanhang då hon omskrivs i media eller då församlingar intervjuar, informerar om, bjuder in till sammanhang där biskop Susanne medverkar.

Upphovsrätt
Fotograf Kristin Lidell äger upphovsrätten till bilderna. Fotografens namn ska uppges (då det layoutmässigt är möjligt) vid publicering. Göteborgs stift äger rätten till användningen av bilderna (se ovan).

Fri nedladdning
Pressbilderna laddas ner från Göteborgs stifts webbplats
https://www.svenskakyrkan.se/goteborgsstift/pressbilder

Kontakt
Torgny Lindén, pressekreterare, 0706-33 12 87
torgny.linden@svenskakyrkan.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Göteborgs stift
Göteborgs stift
Lilla Bommen 1
411 04 Göteborg

Göteborgs stift är ett av Svenska kyrkans 13 stift. Geografiskt omfattar det Bohuslän, Halland och den västra delen av Västergötland. Stiftetet består av 178 församlingar samlade i 69 enheter under ledning av kyrkoherde och kyrkoråd.

Stiftets uppgift är att främja och ha tillsyn över församlingslivet. Stiftet leds av biskop och stiftsstyrelse. Stiftskansliet finns i Göteborg. Domkapitlet utövar tillsammans med biskopen tillsyn över verksamheten i stiftets församlingar och stiftsorganisationen. Stiftet förvaltar också den kyrkliga jorden och skogen i Prästlönetillgångarna.

Följ Göteborgs stift

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Göteborgs stift

Prata med en teolog – Nyhet på Bokmässan25.9.2018 08:05Pressmeddelande

När Bokmässan i Göteborg på torsdag slår upp portarna finns Svenska kyrkan med som vanligt. På Se människan-scenen avlöser samtalen med författare varandra under dagarna fyra. Nyhet för året är Teologiska hörnan. Där finns namnkunniga teologer till hands för att samtal om det som mässbesökarna vill tala om, bland andra biskop Susanne Rappmann som gör sin första Bokmässa som biskop i Göteborgs stift.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum