Apollo

Nyhet! Apollo öppnar byn Plakias på Kreta – för familjer och Greklandsälskare

Dela

Sommaren 2021 lanserar Apollo ytterligare ett resmål på Kreta, byn Plakias på sydkusten vid Libyska havet. Plakias är småskaligt och charmigt och bjuder in till stora naturupplevelser; karga berg och djupa raviner kantade av olivlundar, lummiga pinjeskogar och ett azurblått hav. Här inviger Apollo också ett helt nybyggt hotell, Alegria, ett nytillskott i Apollos populära portfölj av familjehotell, Mondo Family.

Plakias, belägen på Kretas sydkust, vänder sig till både familjer och Greklandsälskare. Den lågmälda turismen och den vidsträckta stranden bidrar till Plakias charm. Resmålet är utmärkt för naturälskare med både vandringsleder och fina möjligheter till snorkling och dykning.

Plakias ligger på den orörda, södra kusten på Kreta. Med sitt intagande läge vid en vik av Libyska havet är Plakias ett perfekt resmål för att uppleva grekisk vardagslunk, njuta av härliga bad och storslagen natur. Byns charm tillsammans med vårt nybyggda hotell Alegria, ett tillskott till våra Mondo Family, har alla förutsättningar att bli en ny semesterfavorit, säger Nina Hornewall, kommersiell direktör Apollo.

Alegria – Apollo Mondo Family – har ett fantastiskt läge ligger precis vid stranden och är utmärkt för familjer. Hela hotellet andas estetik och god smak, avslappnat men elegant. Mondo Family betyder också välutvecklade barnaktiviteter som Polly & Minos barnklubb, simskola, ett rikt utbud av gruppträning anpassad för olika behov samt dagliga yogapass.

Under två veckor i början av juli arrangeras särskilda invigningsveckor på hotellet – fyllda med grekisk själ och känsla.

Vi firar lanseringen av Alegria under två sprudlande invigningsveckor i juni. Grekisk gastronomi by Mirsini Lambraki, kretensisk musik från luta till bouzouki, liveframträdanden med samtida grekisk populärmusik, traditionell folkdans, tränings- och yogafokus är några exempel på vad invigningen kommer att bjuda på, avslutar Nina Hornewall.

Invigningsveckorna äger rum 14 juni-27 juni. Mer information kommer.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Apollo utökar sitt hemesterbjudande i Norden med nya hotell på flera nya platser runt om i Sverige, Norge och Danmark20.5.2021 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Under våren 2020 lanserade Apollo sin stora semestersatsning i Norden. Satsningen blev en stor succé och tusentals kunder semestrade med Apollo på hemmaplan. Både denna vinter och inför sommaren 2021 har arbetet med att skapa minnesvärda semesterupplevelser fortsatt och till sommaren adderas ett flertal hotellpärlor till Apollos nordiska program.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum