Region Örebro län

Öppet Hus på Fellingsbro folkhögskola i Örebro

Dela
Många som gått på folkhögskola säger att det är det bästa de gjort. Det är ingen slump, för det är något alldeles unikt. Nu bjuder Fellingsbro folkhögskola in till öppet hus för att fler ska kunna ta del av drömmar och utbildning inför framtiden.

Att studera på folkhögskola är något som fler borde prova på. Av flera anledningar. På Fellingsbro folkhögskola studerar du i samverkan och inte i konkurrens. Här jobbar du i mindre grupper och lärare och elevassistenter har tid för dig.

- Öppet Hus är ett väldigt bra tillfälle att titta lite närmare på vad vi gör på våra olika kurser och utbildningar. Du får träffa kursdeltagare, lärare och annan personal och prova på hur det är att studera hos oss, säger Patrik Bergman, biträdande rektor vid Fellingsbro folkhögskola.

Här får du som student en chans att ta plats och visa att du kan. Utbildningarna som finns är allt från allmänna kurser där du läser in grundskole- och gymnasiekompetens och profilkurser kring funktionsvariationer och språk till olika yrkesutbildningar inom ett framtidsyrke.

- Alla är välkomna till Öppet Hus - släkt, vänner och bekanta till våra kursdeltagare, tidigare kursdeltagare och nyfikna kanske blivande kursdeltagare, avslutar Patrik Bergman, biträdande rektor vid Fellingsbro folkhögskola.

Under dagen blir det guidade turer i lokalerna och du får möjlighet att prova på olika kurser och utbildningar. Framför allt får du möjlighet att ställa frågor till både kursdeltagare, lärare, elevassistenter och studie- och yrkesvägledare.

Lördagen den 18 mars 10.00-14.00 är det Öppet Hus för kurserna i Örebro på Klerkgatan 16 i Örebro.

För mer information kontakta

Patrik Bergman, biträdande rektor Fellingsbro folkhögskola

E-post: patrik.bergman@fellingsbro.fhsk.se

Telefon: 076-695 05 60

Nyckelord

Om

Region Örebro län
Region Örebro län
Eklundavägen 1
701 16 Örebro

http://www.regionorebrolan.se

Region Örebro län - Tillsammans skapar vi ett bättre liv

Region Örebro län ansvarar för många frågor som berör länsinvånarnas vardag och framtid, bland annat hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, infrastruktur, näringslivsutveckling, kultur och utvecklingen av social välfärd.

Följ Region Örebro län

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Region Örebro län

Sugen på solceller? Fråga din kommun!23.5.2023 07:40:00 CEST | Pressmeddelande

Utbyggnaden av solel fortsätter att öka i snabb takt i Örebro län, där den totala installerade effekten ökade med 58 procent från föregående år. Högre elpriser ökar efterfrågan och intresset att installera solceller på sin egen fastighet, men det kan vara lätt att glömma bort att undersöka vad som gäller inför en installation. Oavsett om bygglov krävs eller inte så ska en installation alltid utformas med varsamhet. Kontakta din kommun i ett tidigt skede för att vara på den säkra sidan att det blir rätt.

Pressinbjudan: Kollegor från Tanzania i erfarenhetsutbyte med Region Örebro län12.5.2023 13:43:45 CEST | Pressinbjudan

Nästa vecka får vi i Region Örebro län besök från Tanzania. Det är Ezra Pharies Ngereza, Tekla Paul Mlysnsi och John Deogratius som jobbar med välfärdsfrågor i Kinondoni som ligger i utkanten av Dar-Es-Salam. De är bland annat intresserade av att utbyta erfarenheter i arbetet för att främja jämställdhet, stötta familjer och se hur vi arbetar med stöd till barn med funktionsnedsättning.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum