Trafikverket

Påminnelse pressinbjudan: Ny Skurubro – för ökad framkomlighet och hållbart resande

Dela

Stockholm är en av Europas snabbast växande huvudstadsregioner. Det ställer höga krav på infrastrukturens anpassning. Trafikverket utvecklar, tillsammans med viktiga aktörer, samhället för att alla ska komma fram smidigt, grönt och tryggt - en förutsättning för regionen ska fortsätta att vara en attraktiv plats för alla att leva och arbeta i.

Trafikverket vill tillsammans med Nacka kommun hälsa media varmt välkomna till en presentationsfika av den nya Skurubron – för ökad framkomlighet och hållbart resande.

När: torsdagen den 5 december 2019, klockan 10.00

Var: Kvarnvägens ände mot Skurubron

Deltagare
Helena Sundberg, regionchef på Trafikverket region Stockholm
Åse Wallin, projektledare för nya Skurubron på Trafikverket
Mats Gerdau, kommunstyrelsens ordförande på Nacka Kommun
Lena Dahlstedt, stadsdirektör på Nacka kommun

Efter presentationen finns möjligheten att intervjua deltagarna.

Presslegitimation och föranmälan krävs. För anmälan, frågor och intervjuförfrågningar vänligen kontakta Alexandra Elias på alexandra.elias@trafikverket.se eller 072-144 09 81.

Vänligen visa hänsyn till att pressträffen sker på en byggarbetsplats. Skyddshjälm och annan skyddsutrustning kan förekomma och ska då bäras under hela vistelsen.

Kontakter

Alexandra Elias, presskommunikatör på Trafikverket, 072-144 09 81

Om

Trafikverket ansvarar för långsiktig planering av det samlade transportsystemet samt byggande, drift och underhåll av statliga vägar och järnvägar. Vår vision är att alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt. På Trafikverket jobbar cirka 9000 engagerade medarbetare som tillsammans bidrar till samhällsutvecklingen genom sina olika roller och kunskaper.

 

Följ Trafikverket

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Trafikverket

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum