Personal & Ledarskap

Personal & Ledarskap har nya ägare. Med ny design utökar Sveriges klassiska hr-magasin upplagan och lanserar ny webbplats

Dela

Personal & Ledarskap är en etablerad och välrenommerad titel som funnits på marknaden sedan 1969, med en trogen läsarskara bland hr-specialister och ledningsgrupper. Nu lanseras ett redesignat magasin och en helt ny webbplats.

Aldrig har hr-arbete varit viktigare. Det har inte minst pandemin visat. Digitalisering, globalisering, nya arbetsredskap, nya förväntningar på vad ett arbete ska innehålla – och inte minst en generation yngre arbetskraft som tar flexibla, kommunikativa, starka arbetsgivarvarumärken för givet – allt detta ställer nya och högre krav på hr-funktionen.

– Hr-området och människans relation till sin arbetsplats är viktigare än någonsin och med denna lansering och satsning på Personal & Ledarskap vill vi satsa på att bygga kunskap, nätverk och ledarskap, säger Lars-Henrik Friis Molin, styrelseordförande Talent Venture Group, som äger Personal & Ledarskap genom ett förvärv i SHCUT Media AB (Shortcut.se).

Personal & Ledarskap har i dagarna distribuerat årets första utgåva till 20.000 hr-specialister och ledningsgrupper, samtidigt som erbjudandet till hr-specialister vässas med en omgjord, lättillgänglig webbplats – www.personalledarskap.se

Antalet besök till webbplatsen har ökat med 65 procent under första kvartalet 2022 och Personal & Ledarskap har drygt 100 000 visningar per månad på Linkedin.

– Efter att vi förvärvade Ny Teknik där Personal & Ledarskap ingick, var det naturligt för oss att Personal & Ledarskap går ihop med Shortcut.se – som i över 20 år bevakat karriär, jobb och arbetsgivare. Dessutom har vi rekryterat tillbaka tidigare medarbetare Linda Johansson och Jennie Jensen till redaktionen, båda med erfarenhet och förståelse för hr och karriär, säger Karl Kwarnmark tf vd på Shcut Media AB.

Genom att förvalta en tradition från 1969 och förnya erbjudandet till alla Sveriges hr-specialister, blir Personal & Ledarskap det självklara verktyget för alla som jobbar med hr-frågor i privat eller offentlig sektor.

Kontakter

Karl Kwarnmark, tf vd och ansvarig utgivare: 072 – 007 44 08
Linda Johansson, chefredaktör: 070 – 404 46 58
E-post: redaktionen@personalledarskap.se

Bilder

Dokument

Länkar

Om

Personal & Ledarskap
Personal & LedarskapPersonal & Ledarskap är Sveriges ledande nyhetskälla för hr-frågor. Vi bevakar den senaste forskningen, den nya tekniken och verktygen som hjälper dig som arbetar med hr att utveckla dina medarbetare, ledare och organisation.

Följ Personal & Ledarskap

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.