Socialdemokraterna

Pressinbjudan: Internationella Konferensen Till minne av Fadime Sahindal

Dela

Till minne av Fadime Sahindal bjuder Socialdemokraterna tillsammans med Riksdagens nätverk för Fadimedagarna i samarbete med Riksorganisationen GAPF in till en Internationell Konferens i riksdagen.

Årets konferens fokuserar speciellt på HBTQ personer. Hur många HBTQ personer i Sverige tvingas idag leva efter hederskulturens normer? Se bifogat program.

 

Plats: Riksdagens andra kammarsal

Datum: Onsdagen den 22 januari

Tid: 09:00 - 17:00

Anmälan sker till press@socialdemokraterna.se

Presslegitimation krävs.

Presskontakt: 08-7002683, press@socialdemokraterna.se

Dokument

Om

Socialdemokraterna
Socialdemokraterna
Sveavägen 68
105 60 Stockholm

08-700 26 83http://www.socialdemokraterna.se

Vi vill se ett starkare samhälle med mer resurser till skolan och sjukvården, högre pensioner och en kompromisslös kamp mot brotten och dess orsaker. Så bygger vi ett tryggare Sverige.

Följ Socialdemokraterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraterna

Skolan viktigt vaccin mot kriminalitet4.2.2020 14:52:25 CETPressmeddelande

Svenska folket ser kopplingen mellan misslyckanden i skolan och risk för kriminalitet. En ökad utslagning och segregation skapar otrygghet. Om barn och unga inte lyckas i skolan ökar riskerna att hamna snett. Lika hårda som vi ska vara mot brotten ska vi vara mot brottens orsaker. Då räcker det inte att göra som det högerkonservativa blocket med Moderaterna, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna, som gärna ställer upp på regeringens förslag om skärpta straff men som samtidigt rycker undan långsiktiga satsningar på utsatta områden. Socialdemokraterna driver en politik som lägger hela pusslet för ett starkt och tryggt samhälle.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum