Järfälla Kommun

Pressinbjudan: Järfälla kommun och APP & Gärahov utvecklar idrottsområde i Jakobsberg

Dela

Järfälla kommun och fastighetsutvecklaren APP & Gärahov gör en överenskommelse om att tillsammans utveckla idrottsområdet i Jakobsberg. Samarbetet ska leda till smarta, långsiktigt hållbara lösningar för idrott, skolor och bostäder.

Presentation av överenskommelsen mellan Järfälla kommun och APP & Gärahov om utveckling av idrottsområdet i Jakobsberg. 


Tid: 13 juni kl. 12:30
Plats: Mjölnarvägen 1B i Jakobsberg, Järfälla.

Deltar gör kommunstyrelsens ordförande i Järfälla, Claes Thunblad, tillsammans med företrädare för fastighetsutvecklaren APP & Gärahov. Även representanter från Järfällas idrotts- och aktivitetsföreningar finns på plats, bland annat med Staffan Kronwall, hockeyproffs och tidigare Järfällaspelare.


Varmt välkommen!


Presskontakt
Per Rydén
Kommunikationschef
Järfälla kommun
070-002 33 26
per.ryden@jarfalla.se

Nyckelord

Kontakter

Om

Järfälla Kommun
Järfälla Kommun
Riddarplatsen 5
177 80 Järfälla

08-580 285 00https://www.jarfalla.se/

Järfälla i nordvästra Stockholm är en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. Med ny tunnelbana, spår och vägar växer Barkarbystaden och Barkarby station fram till ett av regionens bästa kollektivtrafiknav. Hela Järfälla växer, och det byggs nya attraktiva bostäder för 30-40 000 människor. Samtidigt planerar vi för tusentals nya jobb, högre utbildning och fler besökare.

Följ Järfälla Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Järfälla Kommun

Världens mest moderna stadstrafik presenterades i Barkarbystaden11.6.2018 18:27Pressmeddelande

I dag presenterades en unik kollektivtrafiköverenskommelse mellan Stockholms läns landsting, Järfälla kommun och bussoperatören Nobina. Målet är att skapa världens mest moderna stadstrafik. I satsningen på runt 200 miljoner kronor finns både elektriska självkörande bussar i linjetrafik, en ny elektrisk snabbkörande BRT-linje och en i övrigt helt elektrifierad busstrafik. Projektet innehåller också digitala satsningar genom en helt ny biljettplattform.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum