Umeå kommun

Pressinbjudan: Julmarknad på Forslunda

Dela

Lördag 14 december är det julmarknad på Forslundagymnasiet. Det är en av Umeås största och mysigaste med cirka 140 utställare varav 50 UF-företag (Ung företagsamhet) som säljer sina produkter och tjänster.

På marknaden finns hantverk i bland annat trä, smide och keramik. Hos Viva Trädgård kan besökarna göra sin egen julgrupp eller köpa en färdig. På marknaden säljs också smycken, julsaker, julkärvar och granar samt Forslundas egna potatis, kött och charkuterier – här gör vi det på riktigt!

Fika, korv och hamburgarförsäljning. Gårdsbutiken är öppen, likaså djurstallar, Blueberry café och Lilla Forslunda med barnaktiviteter.

Gymnasieinformation
Klockan 13.30 är det information om skolans gymnasieprogram inför gymnasievalet 2020.

Tid: Lördag 14 december kl. 11-16.
Plats: Forslundagymnasiet.

För mer information kontakta:
Tora Ahnlund
kommunikatör
070-699 01 22
tora.ahnlund@umea.se

Nyckelord

Om

Umeå kommun
Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå

090-16 10 00http://www.umea.se/kommun

Umeå kommun har 12 000 medarbetare och är norra Sveriges största arbetsgivare. Våra verksamheter präglas av medborgarfokus, öppenhet, tillit och en strävan efter att ständigt förbättra kommunens service.

Umeå är en av Sveriges mest växande städer. Här bor omkring 129 000 personer och kommunens mål är att nå 200 000 invånare år 2050. I Umeå finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid. Här finns också västvärldens snabbaste bredband.

Följ Umeå kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Umeå kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum