Upplands Väsby kommun

Pressinbjudan: Nu är vi 45 000 invånare!

Dela

Nu har det hänt; Upplands Väsby kommun har passerat 45 000 invånare. Aldrig förr har Upplands Väsby varit så här stort. Det vill vi fira på ett alldeles särskilt sätt.

Den magiska gränsen passerades någonstans i månadsskiftet juni/juli. Med vetskap om detta valde Upplands Väsby kommun att bland nyfödda under juni och juli lotta fram invånare nr 45 000.

Nu får media möjlighet att träffa den 45 000:e invånaren. Nyfödde Rocky och hans föräldrar, Alexander och Maria, öppnar sitt hem på Dansbanevägen 12 och uppvaktas av kommunstyrelsens ordförande Mathias Bohman (S). Det finns också möjlighet att få veta mer om befolkningstillväxten och vägen framåt för Upplands Väsby.

Tid: Tisdag 4 september kl 10.00

Plats: Dansbanevägen 12

Kontakter

Om

Upplands Väsby kommun
Upplands Väsby kommun
Dragonvägen 87
194 80 Upplands väsby

08-590 970 00http://www.upplandsvasby.se/

Upplands Väsby kommun har idag över 45 000 invånare. Kommunen, som har ett strategiskt läge vid E4:an mellan Stockholm och Uppsala, med 7 minuter till Arlanda, genomgår sedan några år tillbaka en omfattande utveckling med kraftfulla satsningar på nya bostäder, kommunalt finansierad service och på att skapa goda förutsättningar för näringslivet.

Följ Upplands Väsby kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Upplands Väsby kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum