Jönköpings kommun

Pressinbjudan: Så vill partierna styra kommunen framåt

Dela
Inför varje mandatperiod tar de styrande politiska partierna i kommunen fram ett kommunprogram. Dokumentet ska ge förvaltningarna en tydlig politisk riktning för hur majoriteten vill arbeta de kommande åren.

Under mandatperioden 2023-2026 består styret i Jönköpings kommun av Socialdemokraterna, Centerpartiet och Liberalerna i samverkan med Vänsterpartiet och Miljöpartiet. Styret kallas för Samverkan för Jönköping och tillsammans har partierna 42 av de 81 mandaten i kommunfullmäktige.

Nu bjuds media in till en presskonferens där representanter för de samverkande partierna kommer att berätta mer om de olika delarna i kommunprogrammet.

Tid: Måndag 3 april klockan 10.00

Plats: Galleriet Rådhuset

Presslegitimation kan komma att krävas av närvarande journalister.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Jönköpings kommun
Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

036-105000https://www.jonkoping.se/

I Jönköpings kommun arbetar omkring 13 000 medarbetare för att ge våra drygt 145 000 invånare välfärd och service av hög kvalitet. Läs mer om våra verksamheter på kommunens webbplats.

Följ Jönköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jönköpings kommun

Pressinbjudan: Krisberedskapen går framåt – satsning på trygghetspunkter och skolor vid kris19.5.2023 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

Arbetet med att förstärka Jönköpings kommuns krisberedskap pågår för fullt. Förra våren satsade kommunen 45 miljoner kronor extra på beredskap inom bland annat IT-säkerhet och reservkraft till exempelvis äldreboenden. Media bjuds nu in till en presskonferens där företrädare för Räddningstjänsten och Utbildningsförvaltningen kommer att berätta mer om arbetet med särskilda trygghetspunkter och etableringen av förskolor och skolor som ska fungera vid kriser. Tid: 22 maj klockan 10.00 Plats: Räddningstjänsten, Glansgatan Jönköping

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum