Linköpings kommun

Pressinbjudan: Visning av Motala ströms ravin i Ljungsbro

Dela

Motala ströms ravin är Linköpings kommuns sjunde och nyaste naturreservat. Det ligger alldeles i anslutning till Ljungsbros centrala delar. Just nu slutförs tillgänglighetsarbetet längs en del av reservatet. Nu är det lättare att ta del av de höga djur- och naturvärden som finns i området tack vare nya promenadstråk, rastplatser, broar och räcken.

Välkommen till pressvisning! På visningen deltar kommunalråd Muharrem Demirok, projektledare Erik Bjäresten, ekolog Håkan Lundberg och fladdermusexperten Håkan Ignell.

Tid: Tisdag 22 juni klockan 10.00.
Plats: Vi samlas på den nya parkeringsplatsen intill naturreservatet där Jakobslundsvägen i Ljungsbro tar slut.
Karta

Anmäl deltagande till Annika Avén senast måndag den 21 juni klockan 8.00. E-post: annika.aven@linkoping.se. Tel: 013-26 27 92.

Vi bjuder på ostfralla, kaffe/te, information och guidning.

Se mer info på sidorna nedan:

https://www.linkoping.se/stadsplanering-och-trafik/byggprojekt/byggprojekt/ljungsbro---tillganglighetsanpassning-av-naturreservat/

Naturreservatet:
https://www.linkoping.se/bygga-bo-och-miljo/naturvard-och-parkskotsel/naturreservat/motala-stroms-ravin/

Kontakter

Anmälan till Annika Avén, kommunikatör
annika.aven@linkoping.se
013-26 27 92

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 43
582 23 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum