Lundhags/Brav Sweden AB

Pressvisning av höstens och vinterns nya kollektioner samt nyheter inför 2023

Dela
BRAV Sverige med varumärkena Lundhags, Ulvang och Helsport bjuder in till ett inspirerande sensommarevent där vi visar produktnyheter för FW22/23, en sneak peek av sommaren 2023, trendspaningar, hållbarhet & material på den nordiska outdoormarknaden och mycket annat.

Tid: 15.00-17.00, 8 september 2022
Plats: Fiskartorpet, Björnnäsbacken 15, Stockholm
Föredrag & presentationer börjar 15.30.

  • Välkommen och introduktion av Brav
  • Ulvang & Helsport presenterar varumärkes- och produktnyheter
  • Lundhags berättar om varumärkes- och butiksnyheter följt av presentation av kollektionerna FW22/23 & SS23.
  • Produktutvecklingsteamet presenterar trendspaningar, nya material, fibrer och
    hållbarhet.

Efter programmet finns givetvis möjlighet till enskilda intervjuer. På plats finns produktutvecklare/designers, marknadschefer & andra kollegor. Våra showrooms står
öppna innan och efter presentationerna och är fyllda med de nya kollektionerna.
Vi kommer delvis att vara utomhus, medtag kläder efter väder.

Det bjuds på tilltugg & dryck. Johan Hedberg - Matgeek finns på plats och delar med
sig av enkla & inspirerande tips för utomhusmatlagning i säsongens anda.

För frågor, vänligen kontakta PR- & eventansvarig Madeleine Lithvall på
madeleine.lithvall@brav.com

Varmt välkomna!

O.S.A Via länken nedan senast den 18 augusti 2022
Inbjudan är personlig men har du en kollega eller någon annan du vet skulle vara
intresserad av att följa med, kan du anmäla en +1 med dennes namn och mailadress.O.S.A via länken

https://bravswedenoutdooraw.rsvpify.com/?securityToken=rQ881wxxTwVV1IQaHDnWyn2QFXcROzzRKinpRI87mKOJF6eOwZjnluRjxEeT4027kPNu3ZtuEMCP7843AQ00Y3vpgo7zqO4auq0pOaPQThd2lnnDHl3TOPRdkB2RFMGN

Dokument

Om

Lundhags/Brav Sweden AB
Björnnäsbacken 15
115 42 Stockholm

http://lundhags.com

Om Lundhags
Lundhags grundades 1932 då Jonas Lundhag startade ett litet skomakeri på Frösön utanför Östersund. Jonas tillverkade tåliga kängor som skulle hålla en livstid - en ambition som leder oss än idag. Vi har fört Jonas arv vidare och tillverkar även kläder och ryggsäckar för vandring och friluftsliv samt långfärdsskridskor och turpjäxor. Vi vill bidra till en hållbar utveckling genom att inspirera människor att komma ut i naturen samt använda slitstarka produkter som håller länge och som kan lagas. Lundhags har skomakeri, butik och kontor i Järpen i Jämtland, butik i Insjön i Dalarna samt kontor i Fiskartorpet i Stockholm. Lundhags ingår av BRAV-koncernen.www.brav.com. Mer om Lundhagswww.lundhags.com

 

Följ Lundhags/Brav Sweden AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lundhags/Brav Sweden AB

Nå blir det lettere å bære tungt – Lundhags lanserer nye komfortable ryggsekker5.5.2023 10:53:28 CEST | Pressmeddelande

Lundhags lanserer nye ryggsekker som skal gjøre fotturer enklere, mer behagelig og litt mer luksuriøse – og dermed tiltrekke nye målgrupper til naturen. Hemmeligheten bak den gode bærekomforten er det nye bæresystemet, som gjør det mulig å justere og tilpasse sekken til ulike kroppstyper og turforhold på en bedre måte enn tidligere. Det er også et tydeligere fokus på lettere sekker enn tidligere.

Nu ska det bli lättare att bära tungt - Lundhags lanserar nya bekväma ryggsäckar2.2.2023 12:05:40 CET | Pressmeddelande

Lundhags lanserar nya ryggsäckar som ska göra vandringen lättare, bekvämare och lite lyxigare och därmed locka ut nya målgrupper i naturen. Hemligheten bakom den goda bärkomforten är det nya bärsystemet som gör det möjligt att på ett bättre sätt än tidigare kunna ställa in och anpassa ryggsäcken efter olika kroppstyper och vandringsförhållanden. Det är även ett tydligare fokus på lättare säckar än tidigare.

Lång jakt når sitt slut – här är den äldsta Lundhagskängan26.1.2023 10:15:13 CET | Pressmeddelande

Ända sedan starten 1932 har vi tillverkat kängor med målet att de ska hålla länge. Gärna en hel livstid. Men hur gammal är den äldsta Lundhagskängan egentligen? Ja, det var något vi blev nyfikna på, så i samband med att vi förra året fyllde 90 år, startade vi jakten på den äldsta Lundhagskängan. Äntligen, efter nästan ett års letande och cirka 100 inskickade bidrag, är vi glada och stolta över att kunna presentera den äldsta Lundhagskängan. I samband med invigningen av Lundhags Brand Store kl. 10 den 26 januari koras vinnaren Hans Gälldin från Sundsvall. Hans skänker sina 50 år gamla kängor som får en egen hylla i den nya butiken på Kungsgatan 33 i Stockholm.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum