Qred Holding AB (publ)

Qred inleder samarbete med Bestfinder

Dela

Qred fortsätter våren med att inleda samarbete med lånerådgivaren Bestfinder. Bestfinder är marknadsledande när det kommer till att ge råd inom lån och kreditkort till företagare som vill ha rådgivning på andra språk än svenska.

Stockholm, 18 mars, 2022 - Svenska fintechbolaget Qred fortsätter året med ett nytt partnerskap med låne- och försäkringsrådgivaren Bestfinder. Lånerådgivaren erbjuder idag rådgivning inom finansiella tjänster på flertalet olika språk. 

- För oss är transparens A och O och vi har länge gjort vad vi kan för att öka både förståelsen och tillgängligheten för lån och kreditfinansiering. Att börja arbeta tillsammans med Bestfinder känns som helt rätt steg i riktningen att göra lån ännu mer tillgängligt och begripligt för alla, säger Helena Rissel, Head of Partnerships på Qred. 

Tillsammans ska Qred och Bestfinder ytterligare öka transparensen på finansmarknaden genom att tillhanda lånerådgivning på 12 olika språk, däribland spanska, persiska, ryska, arabiska och kurdiska.

- Både vi på Bestfinder och Qred arbetar för att göra finansiella tjänster lättillgängliga och enkla att förstå. Genom partnerskapet kommer vi som Sveriges största rådgivningstjänst för personer med invandrarbakgrund även kunna erbjuda hjälp inom frågor kring kreditkort och företagslån, säger Shahin Roshan, VD på Bestfinder. 

Kontakter

Bilder

Om

Qred Holding AB (publ)
Qred Holding AB (publ)
Tulegatan 15
113 53 STOCKHOLM

020-150 333https://qred.com/se/

Om Qred
Qred grundades 2015 av entreprenörer för entreprenörer och är Sveriges snabbast växande fintechföretag enligt Financial Times. Qred är marknadsledare i Norden och har Sverigest nöjdaste kunder enligt Trustpilot. Med verksamhet i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Brasilien, Belgien och Norge har Qred hjälpt över 25 000 företag. Qreds helautomatiserade kreditsystem gör det enklare och snabbare för företagare att få det kapital som behövs för att kunna växa. Just nu skapas tio jobb om dagen, sju dagar i veckan med hjälp av Qred.

För att läsa mer, vänligen besök: Om Qred

Följ Qred Holding AB (publ)

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Qred Holding AB (publ)

Qreds intäkter ökade med 44%28.2.2022 09:00:00 CET | Pressmeddelande

Stockholm, 28 februari 2022 - Qred fortsätter att växa med lönsamhet. Rörelsens intäkter ökade under delårsperioden med 44% till 105,7 mkr och periodens resultat uppgick till 10,7 mkr. Qred genomförde under kvartalet en riktad nyemission till Nordic Capital Evolution Fund, vilket möjliggör fortsatt expansion och utveckling av nya smarta tjänster och produkter som förenklar livet för småföretagare. Efter nyemissionen uppgår bolagets soliditet till 45,5%. Qred startade tidigt 2022 verksamhet riktat mot norska småföretag och därmed blir Qred det första fintechbolaget inom finansiering och betalning till småföretag med täckning över hela Norden, i tillägg till Nederländerna och Belgien. Värden för samma period föregående år anges inom parentes. Oktober - december 2021 Antalet aktiva månatliga användare ökade med 44% till 13 483 (9 498) Rörelsens intäkter ökade med 44% till 105,7 mkr (73,6) Provisionsintäkterna ökade med 85% till 66,3 mkr (35,8) Ränteintäkterna ökade med 11% till 51,4 mkr (

Qred Holding AB (publ) arrangerar möten med obligationsinvesterare för att utvärdera refinansiering av utestående obligation och publicerar finansiell uppdatering17.2.2022 08:00:00 CET | Pressmeddelande

EJ FÖR DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, KANADA, AUSTRALIEN, ELLER JAPAN ELLER NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTION AV DETTA PRESSMEDDELANDE STRIDER MOT REGLER I SÅDAN JURISDIKTION. VÄRDEPAPPERNA HÄNVISADE TILL HÄRI HAR INTE, OCH KOMMER INTE ATT, REGISTRERAS UNDER US STATES SECURITIES ACT FRÅN 1933, SÅSOM ÄNDRAD. DE FÅR INTE ERBJUDAS ELLER SÄLJAS I USA, FÖRUTOM I ENLIGHET MED ETT UNDANTAG FRÅN REGISTRERINGSKRAVEN I SECURITIES ACT. INGET PUBLIKT ERBJUDANDE KOMMER ATT LÄMNAS I USA OCH INFORMATIONEN HÄRI UTGÖR INTE ETT ERBJUDANDE AV VÄRDEPAPPER FÖR FÖRSÄLJNING I USA , KANADA, AUSTRALIEN ELLER JAPAN ELLER NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTION AV DETTA PRESSMEDDELANDE STRIDER MOT REGLER I SÅDAN JURISDIKTION. Stockholm, 17 februari 2022 - Qred Holding AB (publ), org. nr. 559031–0685 ("Bolaget"), har givit Pareto Securites AB i uppdrag att i egenskap av ”sole bookrunner” arrangera en serie möten med obligationsinvesterare med start måndag den 21 februari 2022 och