Qred Holding AB (publ)

Qred inleder samarbete med foodora

Dela

Qred, marknadsledande inom finansiering till småföretag, inleder året med att ingå partnerskap med marknadsplatsen och Q-handelsplattformen foodora. Tillsammans ska de verka för att restauranger och caféer ska få tillgång till rätt typ av finansiering.

Stockholm, 19 januari, 2021 - Finansiering för företag möter Q-handel i det samarbete som Qred och foodora inlett nyligen. Fjolårets händelser och speciella omständigheter har slagit hårt mot restaurangbranschen och många aktörer har flyttat fokus mot hemleverans och take-away. Tillsammans med foodora vill Qred stötta företagen inom segmentet i detta skifte genom att erbjuda bra verktyg och enkel finansiering. 

“Senaste tiden har varit tuff för café- och restaurangbranschen. Tillsammans med foodora kommer vi, med vår expertis inom finansiering till såväl nystartade som etablerade företag, att ytterligare kunna erbjuda rätt finansiering till restauranger, caféer och butiker,” säger Helena Rissel, Partnership Manager på Qred.

“Det känns spännande att börja året med att inleda samarbete med ett innovativt
fintechbolag. Det ligger i foodoras linje med att kroka arm med bolag som tänker nytt. Tillsammans kan vi stötta det lokala näringslivet, då det är småföretagen som är navet i den svenska ekonomin", säger Johan Nordström, Head of Business Development foodora.

Partnerskapet är live sedan årsskiftet.

Kontakter

Bilder

Om

Qred Holding AB (publ)
Qred Holding AB (publ)
Tulegatan 15
113 53 STOCKHOLM

020-150 333https://qred.com/se/


Qred grundades 2015 av entreprenörer för entreprenörer och är nu Sveriges snabbast växande fintechföretag samt marknadsledande i Norden. Med verksamhet i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Brasilien och Belgien har Qred lånat ut mer än 3 miljarder kronor till växande företag och därmed skapat fler än 5000 jobb. Vårt egna, helautomatiserade kreditsystem gör det möjligt för oss att snabbt tillhandahålla företagare med det som behövs för dem att kunna växa sina verksamheter. För att läsa mer, vänligen besök: Om Qred

Följ Qred Holding AB (publ)

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Qred Holding AB (publ)

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum