Qred Holding AB (publ)

Qred lanserar ny B2B-betalningsplattform som tillåter företag att betala fakturor med sitt Qred Visa

Dela

Den nya, kostnadsfria tjänsten är tillgänglig för alla Qred VISA-användare och kommer att tillåta företag att snabbt betala alla fakturor med sitt kreditkort direkt från Qreds app.

Stockholm, 4 april 2022 - Qred är glada över att lansera en helt ny betalningsplattform speciellt utformad för att hjälpa småföretag att frigöra kapital och spara tid när de betalar räkningar.

Den nya tjänsten, som kommer att vara tillgänglig via Qreds app, kommer att göra det möjligt för företag att betala alla sina fakturor med Qred VISA - oavsett om det är en elräkning eller för att betala för inventarier. Och det bästa av allt är att det inte tas några extra avgifter.

"Fakturor för tiotals miljarder dollar utfärdas varje år och för de flesta företag är det enda sättet att betala dem att använda kontanter direkt från sitt konto eftersom de flesta leverantörer inte accepterar kortbetalningar. Med vår nya betalningsplattform kan småföretag använda sitt Qred VISA för att betala alla fakturor de har - med mycket mer flexibla betalningsvillkor. Detta frigör välbehövligt kassaflöde som är livsviktigt för de flesta entreprenörer. ” säger Emil Sunvisson, VD på Qred.

Den nya betaltjänsten är tillgänglig nu för alla Qred VISA-kortinnehavare och kan nås via Qreds app. Ytterligare betalningsalternativ kommer att läggas till inom en snar framtid.

Läs mer på: www.qred.se/betala-rakningar-fakturor-kreditkort

För att hjälpa till att driva lanseringen av denna plattform och Qreds fortsatta övergripande tillväxt - är Qred också glada över att kunna tillkännage att Nordic Capital investerar ytterligare 10 miljoner euro i kapital som en del av sitt pågående stöd och engagemang.  Denna ytterligare investering kommer att göra det möjligt för Qred att fortsätta leverera innovativa produkter och tjänster till småföretag i hela norra Europa.

Styrelsen i Qred Holding AB (publ), org. nr. 559031-0685, har beslutat att genomföra en riktad nyemission vilket tillför Qred totalt EUR 10 000 000. Nyemissionen är riktad till, och kommer att tecknas till fullo av, Nordic Capital Evolution. 

Nyemissionen är villkorad godkännande av Bolagets aktieägare på en extrainsatt bolagsstämma den 19 april, 2022.

Kontakter

Bilder

Om

Qred Holding AB (publ)
Qred Holding AB (publ)
Tulegatan 15
113 53 STOCKHOLM

020-150 333https://qred.com/se/

Om Qred
Qred grundades 2015 av entreprenörer för entreprenörer och är Sveriges snabbast växande fintechföretag enligt Financial Times. Qred är marknadsledare i Norden och har Sverigest nöjdaste kunder enligt Trustpilot. Med verksamhet i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Brasilien, Belgien och Norge har Qred hjälpt över 25 000 företag. Qreds helautomatiserade kreditsystem gör det enklare och snabbare för företagare att få det kapital som behövs för att kunna växa. Just nu skapas tio jobb om dagen, sju dagar i veckan med hjälp av Qred.

För att läsa mer, vänligen besök: Om Qred

Följ Qred Holding AB (publ)

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Qred Holding AB (publ)

Qreds intäkter ökade med 44%28.2.2022 09:00:00 CET | Pressmeddelande

Stockholm, 28 februari 2022 - Qred fortsätter att växa med lönsamhet. Rörelsens intäkter ökade under delårsperioden med 44% till 105,7 mkr och periodens resultat uppgick till 10,7 mkr. Qred genomförde under kvartalet en riktad nyemission till Nordic Capital Evolution Fund, vilket möjliggör fortsatt expansion och utveckling av nya smarta tjänster och produkter som förenklar livet för småföretagare. Efter nyemissionen uppgår bolagets soliditet till 45,5%. Qred startade tidigt 2022 verksamhet riktat mot norska småföretag och därmed blir Qred det första fintechbolaget inom finansiering och betalning till småföretag med täckning över hela Norden, i tillägg till Nederländerna och Belgien. Värden för samma period föregående år anges inom parentes. Oktober - december 2021 Antalet aktiva månatliga användare ökade med 44% till 13 483 (9 498) Rörelsens intäkter ökade med 44% till 105,7 mkr (73,6) Provisionsintäkterna ökade med 85% till 66,3 mkr (35,8) Ränteintäkterna ökade med 11% till 51,4 mkr (

Qred Holding AB (publ) arrangerar möten med obligationsinvesterare för att utvärdera refinansiering av utestående obligation och publicerar finansiell uppdatering17.2.2022 08:00:00 CET | Pressmeddelande

EJ FÖR DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, KANADA, AUSTRALIEN, ELLER JAPAN ELLER NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTION AV DETTA PRESSMEDDELANDE STRIDER MOT REGLER I SÅDAN JURISDIKTION. VÄRDEPAPPERNA HÄNVISADE TILL HÄRI HAR INTE, OCH KOMMER INTE ATT, REGISTRERAS UNDER US STATES SECURITIES ACT FRÅN 1933, SÅSOM ÄNDRAD. DE FÅR INTE ERBJUDAS ELLER SÄLJAS I USA, FÖRUTOM I ENLIGHET MED ETT UNDANTAG FRÅN REGISTRERINGSKRAVEN I SECURITIES ACT. INGET PUBLIKT ERBJUDANDE KOMMER ATT LÄMNAS I USA OCH INFORMATIONEN HÄRI UTGÖR INTE ETT ERBJUDANDE AV VÄRDEPAPPER FÖR FÖRSÄLJNING I USA , KANADA, AUSTRALIEN ELLER JAPAN ELLER NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTION AV DETTA PRESSMEDDELANDE STRIDER MOT REGLER I SÅDAN JURISDIKTION. Stockholm, 17 februari 2022 - Qred Holding AB (publ), org. nr. 559031–0685 ("Bolaget"), har givit Pareto Securites AB i uppdrag att i egenskap av ”sole bookrunner” arrangera en serie möten med obligationsinvesterare med start måndag den 21 februari 2022 och