Moderaterna

Rejäl ökning av nya medlemmar till Moderaterna

Dela

Under 2021 har Moderaterna haft en rejäl ökning av nya medlemmar. Nio av tio medlemmar har valt att förnya sitt medlemskap under året, och flera tusen nya medlemmar har kommit till.

Moderaterna har nu totalt 42 887 medlemmar, en ökning med drygt 2 700 medlemmar till partiet jämfört med föregående år. Och den positiva trenden har alla förutsättningar att fortsätta in i 2022:

- Vi växer och vill förstås bli ännu fler under valåret. Det är mycket glädjande att så många vill vara med i vårt arbete för att byta regering och få ordning på Sverige, säger Moderaternas partisekreterare Gunnar Strömmer.

Gunnar Strömmer lyfter fram Moderaternas fokus på att knäcka brottsligheten, återupprätta arbetslinjen och satsa på klimatsmart kärnkraft som frågor som lockar både medlemmar och väljare:

- Vi erbjuder ett alternativ för alla som vill lösa de stora samhällsproblemen och tända ett nytt framtidshopp för Sverige. Och medlemmarnas engagemang är grunden för att vi ska nå ut till ännu fler väljare.

Kontakter

Bilder

Om

Moderaterna
Moderaterna
Blasieholmsgatan 4A
11148 Stockholm

08-6768000http://www.moderaterna.se

 Sverige ska vara möjligheternas land. Där det är din ansträngning som avgör hur långt du kan gå  – inte varifrån du kommer eller vilka föräldrar du har. Sverige ska vara ett land där klassresor är möjliga - barn ska aldrig ärva sina föräldrars problem. Tillsammans kan vi se till att Sverige får en hoppfull framtid.

Följ Moderaterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Moderaterna

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum