Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Så ska Clockwork växa i Stockholm 

Dela
Med lång erfarenhet av att arbeta med tillväxt och framgångsrika affärer ska Milena Sohlén leda Clockwork till nästa nivå i Stockholm och Uppsala. En drömrekrytering, menar Clockworks vd Petter Lundgren.
Milena Sohlén, ny regionchef på Clockwork
Milena Sohlén, ny regionchef på Clockwork

Det finns få branscher där du kan arbeta så nära affären men ändå ha så många och starka relationer med både kunder och kandidater. Det menar Clockworks nya regionchef Milena Sohlén som påbörjade sitt nya uppdrag i mars 2022. 

– I bemannings- och rekryteringsbranschen ser du direkt resultatet av hårt arbete. Det tycker jag är fantastiskt kul och motiverande. Dessutom jobbar vi med ett högre syfte där vi hjälper människor till rätt arbete, vilket i sin tur hjälper våra kunder att lyckas på sina marknader. Det känns meningsfullt både för individen, kunderna och samhället, säger Milena Sohlén. 
 
Strategisk satsning 
Stockholm är Nordens just nu största marknad för bemannings- och rekryteringstjänster. Clockwork har på senare år vuxit mycket i Mälardalen och Uppsala, framför allt genom ett avtal med Swedavia. Det gör Stockholm till ett självklart nästa steg.  
– Det känns så rätt att Milena med sin erfarenhet och sitt driv vill vara med och växla upp Clockworks verksamhet. Det är en drömrekrytering, säger Clockworks vd Petter Lundgren. 
 
Sedan tidigare finns Clockwork på 21 orter runt om i landet. Var tredje rekrytering norr om Dalälven görs av någon på Clockwork vilket gör att bolaget är stark leverantör av bemannings- och rekryteringstjänster i norra Sverige. Det som skiljer Stockholm från andra marknader där Clockwork verkar är storleken.  
– Det innebär att vi behöver hitta the Clockwork way som fungerar i Stockholm. Den strategin ska sättas nu tillsammans med personalen, ledningen och kunderna, säger Milena Sohlén. 

 

Branschens nöjdaste kunder 

Milena har nyfiket följt Clockwork sedan starten 2012, eftersom hon är tidigare kollega med Petter från tiden på Proffice. Efter att ha gjort flera tillväxtresor, nu senast inom IT- och techbranschen, blev Milena intresserad av att komma tillbaka till bemannings- och rekryteringsbranschen. När Petter hörde av sig och frågade om hon ville bli en del av Clockwork tackade hon ja. 
– Det blev perfekt timing eftersom Clockwork precis hade förvärvat OTIGA:s Stockholmskontor med målet att bli en fullserviceleverantör. Det känns lite som att komma hem eftersom det är en bransch där jag har så många års erfarenhet, säger Milena. 

Några av faktorerna som lockade henne just till Clockwork är bolagets starka värderingar. 
– Clockworks har så mycket hjärta där man så tydligt satsar och investerar i personalen. Dessutom känns det så tryggt att Clockwork har branschens nöjdaste kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex senaste mätning, det är ett tydligt kvitto på att Clockwork har valt rätt väg när det gäller att jobba med kvalitet. Det är en ära att få fortsätta det arbete som Petter med personal har skapat tillsammans. 
 

Nytt kontor 
I maj invigs det nya Stockholmskontoret som ligger i första Hötorgsskrapan. Det är ett ljust och modernt kontor med milsvid utsikt. Redan idag jobbar här femton medarbetare med Clockworks alla affärsområden. 
– Clockwork ska bli det självklara valet för både företag och kandidater i Stockholm och Uppsala. Jag ser så mycket fram emot att bygga vidare på den framgångsresan som alla mina fantastiska kollegor på Clockwork redan har påbörjat. Det är med stor stolthet och passion som jag tar mig an det här uppdraget, avslutar Milena Sohlén.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Milena Sohlén, ny regionchef på Clockwork
Milena Sohlén, ny regionchef på Clockwork
Ladda ned bild
Milena Sohlén & Petter Lundgren
Milena Sohlén & Petter Lundgren
Ladda ned bild

Om

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Stigaregatan 7
791 60 Falun

https://clockworkpersonal.se/

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Göteborg i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Följ Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum